Rüya Yorumları Rüya yorumu..

Diger ruyalarınıza gelince.. Cumleme malum diye baslayıp devam etmistim. O gordukleriniz gerceklestiyse Rehber ruyadır not alın lutfen, gerceklesmediyse de not alın. Bomba vs.. İkaz niteligi tasıyabilecegi gibi hayat da kurtarabilir.

Bu rüyalar beni de etkiliyor.
Gördüğüm ve farklı şekilde gerçekleşen rüyalarım var.
Şuan uyumadan önce ki son gezintimde denk geldim konuya :)
Sağlıklı kafayla bir daha girip bakarım.

Kedili Kadin
Anliyorsaniz arada sırada sizinle irtibata geçmek isterim.

Uzun yıllardır ayni rüyayı gördüm.
Aynı rüyayı görmek için cabaladigimda çoğu zaman frekansı tutturuyorum :)

Kozlenmis patates bu bomba, terörist konuları bayağı etkiledi seni sanırım.
Bilinçaltında yatan bomba ve terörist korkusu var mi acaba?

Kedili Kadin merhaba yine ben bu sabah bu rüya ile uyandım annem çok ağır hastaymış sanki son zamanları hastanede yatakta yatıyor herşey beyaz yatak örtü sonra o durumdayken bebeği olmuş ve bebekte hemen yanında beyaz kundakta anne diyorum bu bebek tıpkı babama benziyor ama konuşmadı annem .bebeği kucağına aldı ve iri ucu olan biberondan süt vermeye çalıştı sonra süt yetmez diye annme ağzına süt alıp bembeyaz sütü bebeğin ağzına döktü tuhaf davranıyor anne doymuş bebek dedim hemşireler beyaz giyinmiş annem anlamıyor bebek fazlasını kusuyor yine beyaz sonra iki torunu onu görmeye gelecek onlara sürpriz yapmak için kahverengi değnekle kapıyı açık onları güldürmeye çalışacakmış anne yapma diyorum değnek kırıldı iki kere 2 torun güldürmek i,çin iki kahve değnek kırdı yani.hereşey bembeyazdı dikktimi çok çekti.hastaneden çıktım .bir yere gittim dönüşte hastaneyi bulmadım dar kötü sokaklar adamlar tam sapık tedirginim açık mavi elbisem var diz kapağımda adamlar laf atıyor kaçıyorum .sonra gençten bir çocuğa sığınıyorum hastanenin yerini söylemek için beraber oluyorum bu kez de babası geliyor ona izin vermiyorum çamaşırımda bir minik pıhtı.bu da bir uyarı mı birşey yapmıyorum nerede hata ediyorum.

Uyarı degil. Uyarıdan cok ic aleminizin yansıması.. Beyaz - Mavi renk ve bebek gormek iyidir. Pıhtı ? Pıhtı derken kan mı ?? Kan gorduyseniz ruyanız bastan sona bozulmus ve bir onemi yok demektir.

Yine ben Kedili Kadin rüyamda bu kez okul arkadaşlarim ve geçmiş dönem erkek arkadaşım ve bir akraba hep beraber otobüsteyit yanımda da bir kadın var bebeğin sütü otobusun yerlerine dökülmüş bembeyaz main temizliyor devamında ben ruhen disaridaymisim ve otobüsün içindeyim bedenen .gribi bir tir otobüsün üstüne düştü ama diğer araçlarda etkilendi kazadan .elimle tırı otobüsün üstünden çekiyoruz ..hemen ruhum bedenimin yanına gitti çıktık otobüsten yerde diğer araçlardan kafası kopmuş bir diğerinin beli kopmuş bir et parçası tutuyor ama sürünürken yol kenarına gidiyor orada bir sürü yaralı vardı. Okul arkadaşım ayağının sarmislar .yaralilarda kan yoktu ama kopan parcalarim çevresi kırmızı etmiş.eski erkek arkadaşla hiç yüzyüze gelmedik konuşmadık onlarda birsey yokmuş. Devamını bilmiyorum ama .Çocukluğumun geçtiği mahalle yine tererostler var elimde silah pusula onun alnından vurdum elim titriyor denk getirmiyor diye tedirginim diğer terörist ağzında ve alnından vurdum .uzaktaki 6 ,7 terörist ateş ettim onlar beni vuramiyordu mermim bitti ve çocukluğumda yasadigim yerin merdivendrn yukarı çıktım kurtulmak icin ben niye hep terorist görüyorum diyecem haberlerin etkisimi acaba

Uygulamanızı istedigim kucuk bir sey var. Her gece uyumadan/ruyaya gecmeden once Sut' u ve Terorist' i neden goruyorum diye dusunun ve bunu soru haline getirin zihninizde de. Uykuya gecis yaptıgınız an Sut veya Terorist gordugunuz anda da sormanız gereken soruyu hatırlayıp ruyanızda da cevabı almaya calısın lutfen.

Baskın olan bu ikisini bir diger ruyanızda da gordunuz. Teroristle karsı karsıya geldiginz zaman ondan kacmayın. Ona direkt soru sorun. Sizden ne istedigini ogrenin..

Umarım başarabilirim ama ben çok görürüm belki hayatım boyunca teroristleri 30 kez görmüşümdür çoğunlıkla çatışmadayımdır. sivilimdir mutlaka. bir kere vuruldum o acıyı hissttim sonra hiç vurulmadım.dediğin gibi yapacağım bakalım rüyamda konuşabilecek miyimTeşekkür ederim

Kedili Kadin Yine teröristli bir rüya Canım ya başaramadım uyandım geri uyuyup görmek istedim ama olmadı başka rüyaya devam ettim 1. rüyam bir uzun yol (teksas gibi karışık yerleşim alanı gibi değilmiş) var en dipte askeri bir yer onun önünden uzaklaşmaya çalışıyorum teröristler belli ki orayı patlatacak yanımda gerçekte hayatta tanımadığım ama arkadaşımmış rüyamda biri var onunla kaçıp bir samanlık ya da ahır olduğunu düşündüğüm bir yere sığındık orada 3 hayvan vardı minik hayvanlar ama (örn.kedi tavuk fare gibi ama bunlar değil)tek hatırladığım hayvan yavru süt kahve bir tavşan (üstüne beyaz şapkalı bir kıyafet giydirdim şapka kısmınıda giydirdim ona uygun bir kıyafet gögsüme yaslandı karın kısmında minik bir delik vardı .tavşan çok sevimliydi) onu da kuçagıma aldım koşmaya başladık yolda bir erkek 20 li yaşlarda gri giyinmiş şüpheleniyoruz ondan sonra üsütnde galatasaray üst formasıyla koşmaya başlıyor sonra bir eve girdik tanıdık kişiler varmış çok ağladım gözlerimizden yaşlar akıyor falan herkes durumun farkında..devamı mı bilmiyorum ama bulunduğum şehirden taşınmayı çok istiyorum 2.rüyam ankara ya taşınmışız şehir merkezine uzakmış çok güzel bir site çok güzel yemyeşil mükemmel hatta bahçesi var binaların dışı sarmaşıklı yemyeşil huzurlu kızıma bu balkonu değil diğerini kullan buradan düşersin dedim.belki 5 6 oda var odalardan birinde kıaförlerde olan profesyonel makyaj malzemesi var ayaklı büyük birşey eski oturan bırakmış umarımm gelip almaz diyorum. sonra bahçede akrabalar kuzanler falan var çay dağıtıyorum babamda var sonra bahçe öyle uzun yemyeşli ki kızım aramaya çıktım cwbimde çay isteyenlerin elime tutturduğu 3 bardak var kızımı sanırım buldum geri döndüğümde babama baba unuttum çayı getiriyorum şimdi dedim ama dönüşüm yolum da yemyeşil çimleirn üstü biraz karlıydı aa kar yağmış dedim.

Simdi ben sizden bir hafta boyunca haber izlememizi rica etsem olur mu ? Olasilik uzerine yaziyorum haberlerin etkisinde cok kaldiginiz icin de goruyor olabilirsiniz. Bir diger soruma gelince.. Terorist icerikli ruyalarinizdan kaci birebir gerceklesti ?

Pek haber izlemem ki sadece netten konu başlığı olarak bakarım hatta bugün bu rüyami gördükten sonra hemen habere baktim bir şehit varmış Hatay'da .birebir tutan yok diye ümit ediyorum ve düşünüyorum. İzlemeyim haber ve okumayım .Günlük hayatta olan birşeyleri aa ben bugun rüyamda gördüm diyebiliyorum ..Bugün mesela kızlardan biri kedi diye konu açmış ben onu okuyunca rüyami hatırladım yavru yeni doğmuş kediler vardı üstü ıslak kediler ..

Birebir gerceklesen ruyalari yorumlamaya gerek yoktur. Ruyalarinizi gordukten sonra belli basli haber sitelerine girip bakiyor olusnuzdan "gerceklesen veya cikan ruyam var mi ?" diye teyit etmeye calistiginizi anliyorum. Bu da sizin icin tehlikeli bir sureci baslatabilir. Demek istedigim takinti haline gelebilir bu sizde ve bunu yasamanizi da hic istemem. O yuzden uzak durmanizi ruh sagliginiz acisindan fayda goruyorum.

Umit etmekten fazlasi gerek.. Cikan bircok ruyamiz varsa ve bu ruyalar genelde de ulke adinaysa.. Diger turlu olanlar yani gunluk yasamamizda ruya yoluyla sezinlediklerimiz ayri.. Onlarin da elbette bize katkisi var.

Vucudunuzda herhangi bir degisiklik oluyor mu ? Isima/soguma gibi.. Ses duyuyor musunuz uyurken/uyanikken ?

Canım nasıl Sesler mesela?malesef teyit etmeye çalışıyorum rüyayı görüp uyanıp hemen haber bakıyorum bağımlılık gibi oldu .hatta eşime de diyorum ki uykudan uyanip bu ara çok kötü şeyler olcak falan diyorum katliam falan gibi dediğim oldu 3 4 kez katliam olan ruya gördüm 2 tanesini haberde gördüm birebir değildir tabi. .

Ruyada bazen sesler isitiriz. Rahmani sesler deriz buna ve genelde de sag kulaktan isitilir. Hah simdi yakaladim ! Gerceklesenler olmus.. Yani haberleri izlemenizde de bir sakinca yok :) Olmasaydi takip etmeyin derdim ve demistim bir ust yorumumda da.. Rehber ruyalariniz var. Onlari kayit altina aliniz lutfen. Yani bir not kagidina gun, ay ve yil olarak icerigiyle birlikte aktariniz. Vucudunuzda da isi degisimi varsa sicak ya da soguk belli kanallariniz adik demektir. Yani uyanik vaziyette vizyon gorevilirsiniz. Size o yuzden sormak istedim.

Ruyalarinizi tabir etmeyi birakiyorum. Gerceklesmeyenleri tabir etmek oldurmaya ve hizlandirmaya calismaktan baska bir sey vermez bize. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…