• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya yorumundan anlayan var mı?😟

Mavikiz0

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
74
101
8
Merhaba arkadaşlar. 26 yaşındayim Bekarim .Ben yaklaşık 1 buçuk yıldır rüyamda sürekli ara ara hep aynı kişiyi görüyorum. Gördüğüm kişi ise lise yıllarımdan tek kelime etmediğim sadece isim ve sima olarak uzaktan tanıdığım bir çocuk ve lise biteli 8 9 yıl olacak ben liseden sonra yolda bile karşılaşmadım. Ve bu durum o kadar merak uyandırdı ki çocuğu sosyal medyada buldum. Mesaj atacaktım ama beni yanlış anlar diye yapmadım. Sizce neden sürekli rüyamda görüyorum ?.:(

Merhaba arkadaşlar. 26 yaşındayim Bekarim .Ben yaklaşık 1 buçuk yıldır rüyamda sürekli ara ara hep aynı kişiyi görüyorum. Gördüğüm kişi ise lise yıllarımdan tek kelime etmediğim sadece isim ve sima olarak uzaktan tanıdığım bir çocuk ve lise biteli 8 9 yıl olacak ben liseden sonra yolda bile karşılaşmadım. Ve bu durum o kadar merak uyandırdı ki çocuğu sosyal medyada buldum. Mesaj atacaktım ama beni yanlış anlar diye yapmadım. Sizce neden sürekli rüyamda görüyorum ?.:KK43:
Benimde sürekli gördüğüm kişiler oluyor çok manasiz

Mesele gördüğünüz insan..degil mesele sizsiniz gecmis takıntılarımız var ustune ugramadiginiz dusunce .. borç.. geeceklestiremediginiz hayaller..

Back
X