- 27 Kasım 2018
- 193
- 153
- 18
- 34
- Konu Sahibi Aysenurplt
-
Ben gördüm kizim olucakRüyalarda bu tür şeyler görmek cinsiyet belirtir diyorlar. Rüyamda altın bilezik gördüm. Bu ne anlama gelir. Yarın cinsiyet öğrenmeye gidicez ama içim içimi yiyor. Böyle rüyalar görüp çıkan var mı ?
Altın bilezik kıza yorumlanıyor canım. Hayırlısı olsun, ilk bebek mi? Usg varsa 6-7 haftalık gönder bakalım :)Rüyalarda bu tür şeyler görmek cinsiyet belirtir diyorlar. Rüyamda altın bilezik gördüm. Bu ne anlama gelir. Yarın cinsiyet öğrenmeye gidicez ama içim içimi yiyor. Böyle rüyalar görüp çıkan var mı ?
Bende de kıza benzetti ama net olarak söylemediler çok merak ediyorum:)Ben gördüm kizim olucak
Evet kız canım yüksek ihtimalle, sen ne istiyorsun?Eki Görüntüle 2238842
7 haftalıktı burda :)
Kız istiyorum :)Evet kız canım yüksek ihtimalle, sen ne istiyorsun?
Hadi hayırlısıyla sevindim canım :)Kız istiyorum :)
Nasıl anladın Canım kız olduğunuHadi hayırlısıyla sevindim canım :)
Bebiş kesenin sağında duruyor ve 7 haftalık usg bu yorum için daha net bir dönem.Nasıl anladın Canım kız olduğunu
Yarın gidicem doktora yedi haftalık benim de atarım sana cnmBebiş kesenin sağında duruyor ve 7 haftalık usg bu yorum için daha net bir dönem.
Tamam canım mutlaka gönderYarın gidicem doktora yedi haftalık benim de atarım sana cnm
Banada 14+5de kıza benzettiler bdahakine netlesir dedi doktor ama kızdır boş bacak arası benim ikinci kizim geliyoBende de kıza benzetti ama net olarak söylemediler çok merak ediyorum:)
Bizde de 14. Haftada kıza benzetti ama bacak arasını görmedi. Yarın gidicem 16. Haftadayız kesinleşmiştir artık çok heyecanlıyız :) Allah kucağınıza almayı nasip etsinBanada 14+5de kıza benzettiler bdahakine netlesir dedi doktor ama kızdır boş bacak arası benim ikinci kizim geliyo
Amin sagolun bizim bacak arası boştu bu haftadan sonra çıkıntı görülmez ben kesin gözüyle bakıyorum oyuzden sizinde gönlünüze göredir insallah:)Bizde de 14. Haftada kıza benzetti ama bacak arasını görmedi. Yarın gidicem 16. Haftadayız kesinleşmiştir artık çok heyecanlıyız :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Tahmin bekliyorum cnm inşallah kız dersin hayırlısı tabiTamam canım mutlaka gönder
Canım hayırlısı elbette ama yorumum hala kız :)Tahmin bekliyorum cnm inşallah kız dersin hayırlısı tabi
Ayyy gerçek mi inşallah hayırlısı cnm yaCanım hayırlısı elbette ama yorumum hala kız :)
Bana göre öyle ama Rabbim bilir elbette, sağlıkla gelsin. İlk bebek miydi?Ayyy gerçek mi inşallah hayırlısı cnm ya
Aynen Canım Rabbim yazmış sadece merak işte yok yok üçüncü süpriz bebek iki oğlum var Allah a şükürBana göre öyle ama Rabbim bilir elbette, sağlıkla gelsin. İlk bebek miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?