- Konu Sahibi Aysenurplt
-
Allah'ım bağışlasın, onlardan farklı belirtilerin var mı?Aynen Canım Rabbim yazmış sadece merak işte yok yok üçüncü süpriz bebek iki oğlum var Allah a şükür
Onlarda aşırı bel agrım olmuştu bunda olmadı bunda migde bulandım var ağzım da acılık var hep nasip bakalım ben de kız hissediyorum nedenseAllah'ım bağışlasın, onlardan farklı belirtilerin var mı?
Belirtileri farklı hissediyorsan kız olabilir, inşallah gönlünden geçen olsun :)Onlarda aşırı bel agrım olmuştu bunda olmadı bunda migde bulandım var ağzım da acılık var hep nasip bakalım ben de kız hissediyorum nedense
İnşallah Canım bakalım sanki. Sağda Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeBelirtileri farklı hissediyorsan kız olabilir, inşallah gönlünden geçen olsun :)
Erkek mi bebeğiniz?Rüyalarda bu tür şeyler görmek cinsiyet belirtir diyorlar. Rüyamda altın bilezik gördüm. Bu ne anlama gelir. Yarın cinsiyet öğrenmeye gidicez ama içim içimi yiyor. Böyle rüyalar görüp çıkan var mı ?
Doktora gitmedin mi canım?Yarın gidicem doktora yedi haftalık benim de atarım sana cnm
Gittim Canım ama keseyi göremedi net değerim de düşük çıktı Protestan verdi cuma gitçem bak atayım ultrason resmini inşallah kız dersinDoktora gitmedin mi canım?
Tamam canım inşallah gönlündeki olsun :)Gittim Canım ama keseyi göremedi net değerim de düşük çıktı Protestan verdi cuma gitçem bak atayım ultrason resmini inşallah kız dersin
Fotolarda belli değil dimi bişey hayırlısı cnm sağlıklı olsun daTamam canım inşallah gönlündeki olsun :)
Henüz belli değil gözükmüyor canım, hayırlısı olsun inşallah.Fotolarda belli değil dimi bişey hayırlısı cnm sağlıklı olsun da
Hayırlısı Canım artık sağlıklı olsun da düşük riskim de var bakalımHenüz belli değil gözükmüyor canım, hayırlısı olsun inşallah.
Ben erkek diye biliyorum altin gormeyi. Siz ogrenebildini mi ?Rüyalarda bu tür şeyler görmek cinsiyet belirtir diyorlar. Rüyamda altın bilezik gördüm. Bu ne anlama gelir. Yarın cinsiyet öğrenmeye gidicez ama içim içimi yiyor. Böyle rüyalar görüp çıkan var mı ?
Ben bilezik erkek kolye kız biliyorum
Rosedrop usg resmi atsam yorumlarmisin 7 haftalıkEvet kız canım yüksek ihtimalle, sen ne istiyorsun?
Sizin cinsiyetiniz belli oldumu bende 2 gün önce gördümMerhaba uzun zaman olmuş ama cinsiyetiniz neydi acaba kızınız mi oldu ohlunuz mu bende bu gece altın bilezik gördüm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?