- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Biliyor ve tanıyor. Eşime sadece geçmişte kısa bir ilişkimiz oldu dedim, o sırada yemek yiyorduk ve iştahım kaçtı benim dedi başka bir şey söylemedim zaten söylenecek çok da bir şey yoktu.Eşinizi geçmişi biliyor mu,belki onunla konuşursanız rahatlarsınız
Yoo bu kadarı yeterli bazen saklanan bişe de yük yapabiliyor o bağlamda sordum,çok üzerinde durmayın bence rüyalardan sorumlu değilizBiliyor ve tanıyor. Eşime sadece geçmişte kısa bir ilişkimiz oldu dedim, o sırada yemek yiyorduk ve iştahım kaçtı benim dedi başka bir şey söylemedim zaten söylenecek çok da bir şey yoktu.
Tekrar bahsedersem aklına farklı şeyler gelir diye düşünüyorum.
şeytanın vesvesesi ayetel kursiyi okuyup oyle yatın şeytan zayıf noktalardan yaklaşmaya bayılır rüyalarda şeytani ciddiye almayınBiliyor ve tanıyor. Eşime sadece geçmişte kısa bir ilişkimiz oldu dedim, o sırada yemek yiyorduk ve iştahım kaçtı benim dedi başka bir şey söylemedim zaten söylenecek çok da bir şey yoktu.
Sakın eşinize anlatmayın çok yanlış anlar.. Bence siz de bi anlam yüklemeyin rüya işte.. Bazen insan saçmasapan bişeyler de görebiliyo..Biliyor ve tanıyor. Eşime sadece geçmişte kısa bir ilişkimiz oldu dedim, o sırada yemek yiyorduk ve iştahım kaçtı benim dedi başka bir şey söylemedim zaten söylenecek çok da bir şey yoktu.
Kurum aynı birbirimizi görmüyoruz.Cok kotu bi durum bence.. ruya degil, hepinizin ayni yerde calismasi : (
Evet sorunlar yaşadık ve yeni düzeliyoruz son zamanlarda, şimdi de habire rüya görünce sinirim bozuldu. Rüyamda sadece yüzünü görüyorum aynı ortamdayız öyle bir konuşma vs yok.Esinle sorunlarınız falan var mi bu donemde, onunla olsa yaşamazdım diye dusundun mu hiç? Rüyalara çok takılma ve sakin esine söyleme. Üzerinde düşünme ve kendini suçlama hükmedemedigin durumlar icin.
Birbirimizi görmüyoruz aynı kurum ama farklı branşlar binalar falan hep farklı.Ayni isyerinde calistiginiza gore eski sevgiliniz mis birde ruyada gorebilirsiniz fazla takilmayin.
Ayni isyerinde çalismaniz da hos degil bana gore heleki bu zamanda tehlikeli sular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?