Doğuma Hazırlık Rüyada isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Başına böyle birşey gelmiş olan var mı?
Ben ilk kez böyle birşey yaşadım, sizlere de danışmak istedim.
Benim 2. hamileliğim ve dün akşam tuhaf rüyalar gördüm, hatırlamadığım.
Ama tek hatırladığım oğluma isim verilmesi.
Eşime anlattığımda "kim verdi ismi" dedi, ama tam olarak biri vermedi.
Sadece oğlumun ismi olacağı söylendi...
Verilen isim ise "İnan Emir" iki isimdi.

Sizce bir anlamı var mıdır?
Nasıl yorumlasam bilemedim... :KK51:
Tüm çocuklarımi rüyamda gördüm...
Annem ismine kadar hatta dogacagi güne kadar rüyasında gorurdu..
Ben inanıyorum.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına aldirsın

Ben de hamile kaldığımı bilmediğim bir zamanda gördüm rüya. Bir kız bir de oğlum vardı. Büyük olan kızdı. Ismi Hülya ydi. Kızım olacağını öğrendik geçen ay. Kulağıma Hülya güzel geliyor. Başka isme de ısınamadım daha....

Eşim beğenmedi sahne adı gibi diyor :KK70:
Bana kalsa koyardım ama :cool:

Ben de hamile kaldığımı bilmediğim bir zamanda gördüm rüya. Bir kız bir de oğlum vardı. Büyük olan kızdı. Ismi Hülya ydi. Kızım olacağını öğrendik geçen ay. Kulağıma Hülya güzel geliyor. Başka isme de ısınamadım daha....

Eşim beğenmedi sahne adı gibi diyor :KK70:
Bana kalsa koyardım ama :cool:

Çok hoş ve özel bir şey bence rüyada isim görmek. Rüyada gördügüm ismi kesin koyardım ben (tabi normal bir isim olduğunu varsayarsak :D)

Hülya güzel bir isim. Isim hikayesi olması da güzel. :)

Çok hoş ve özel bir şey bence rüyada isim görmek. Rüyada gördügüm ismi kesin koyardım ben (tabi normal bir isim olduğunu varsayarsak :KK70:)

Hülya güzel bir isim. Isim hikayesi olması da güzel. :)

Teşekkür ederim :) normalde hiç hatirlamam ruyalarimi ama o hala aklımda :) vardır heralde bir hikmeti :)

Hahahaha tabi eğer tuhaf bir isim değilse dediğin gibi :KK53:

geçen yıl rüyamda eyüp ismin, duydum. sadece eyüp diye bir ses. eşime bir gün oğlumuz olursa eyüp koyalım dedim, o da kabul etti. çok şükür tüp bebek tedavisiyle hamileyim. erkek olursa eyüp koyacağız inşaallah.

Back
X