Rüya Yorumları RÜYADA KEDİ VE ÖRDEK YAVRUSU GÖRDÜM -- bilen biri yorumlayabilir mi ?

lili88

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
2.808
1.309
398
arkadaşlar rüyamda aynı yattığım yatağın alt tarafında küçücük biri kedi ve biri ördek yavrusu var tüyleri koyu gri ama o kadar tatlılar ki tutup seviyordum avuç içi kadardılar.
çok açlardı sürekli ses çıkarıyorlardı onlara yiyecek getirmeye çalışıyordum.

rüyadan anlayan birileriden rica ediyorum yorumlayabilr mi ?

Canım bilf-diğim kadarıyla ördek yavrusu bebge işaret olabilir.bnde geçenlerde ördek yavrularına yem verirkn görmüştüm =)

Canım bilf-diğim kadarıyla ördek yavrusu bebge işaret olabilir.bnde geçenlerde ördek yavrularına yem verirkn görmüştüm =)

canım benim inşallah ya sen de olmasan kimsenin göreceği yok.
hayırlara yoruyorum rüyamı . çok sağol inşallah dediğin gibidir .
eşime dedim bari bi yavru kedi falan bulursan görürsen getir sevmek istiyorum dedim. sevmeye ihtiyacım var. bari bebişim olmuyo bi kedi yavrusuyla avunayım.

Kadınlar için rüyada kedi görmek çok önemlidir. Çünkü evin korunmasıyla ilgilidir. Kedi sezgilerle ilgilidir. Evdeki problemlerin sıkıntıların alıp götürülmesiyle ilgilidir.

Rüyada kedi yavrusu görmek, sizin sevdiğiniz kimselerle yeteri kadar ilgilenmediğinizi ve sevdiklerinizi ihmal ettiğinizi gösterir.

sevdiklerimide hiç ihmal etmem ama :)) araştırdığınız için teşekkür ederim . iki küçük yavru kedi ve yavru ördek . keşke gerçek olsalardı çok tatlıydılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…