- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
- Konu Sahibi meleksu001
Sürekli bekaret ve kanama ile ilgili sorular sormussunuz. Sanırım takıntı yaptınız. Korkmayın lütfen. Kolay bir şey degil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok korkuyor böyle şeylerdenSürekli bekaret ve kanama ile ilgili sorular sormussunuz. Sanırım takıntı yaptınız. Korkmayın lütfen. Kolay bir şey degil.
Neden? Öyle hemen en ufak şeyde kanama olmaz. Hep de regl dönemlerinde korkuyorsunuzBen çok korkuyor böyle şeylerden
Hep böyle olaylar regl dönemlerinde olmkNeden? Öyle hemen en ufak şeyde kanama olmaz. Hep de regl dönemlerinde korkuyorsunuz
Siz beni neden bu kadar yargılamakBekaretiniz değil ama psikolojiniz bozulmuş, konularınız çok vahim
Ana diliniz nedir?Siz beni neden bu kadar yargılamak![]()
Dalgamı geciyosunuz insanlarla bu konusma sekli nedir yabancı numarası yapar gibiSiz beni neden bu kadar yargılamak![]()
Ben yok sizi yargılamak, psikolojik sorunu olmak yok olmak kötü birşey.Siz beni neden bu kadar yargılamak![]()
Evet konuyu gayet güzel yazmış şimdi sen istiyor duj verecek 100 dolar daha olduDalgamı geciyosunuz insanlarla bu konusma sekli nedir yabancı numarası yapar gibi![]()
Ben sizle neden dalga geçeyim ki ben onu analamdimDalgamı geciyosunuz insanlarla bu konusma sekli nedir yabancı numarası yapar gibi![]()
Minnoş kapa kulağını yavrum psikolojin bozuluro ne demek ki![]()
düşündüğün saçma oyüzden öyle diyolar :)Neden herkes benimle dalga geçiyor kiben bunu anlamadım