- 12 Mart 2019
- 16.211
- 35.688
- 598
- Konu Sahibi meleksu001
Onu size sormak lazm dalga gecer gibi konusuyosunuz ben sizi anlamamakBen sizle neden dalga geçeyim ki ben onu analamdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu size sormak lazm dalga gecer gibi konusuyosunuz ben sizi anlamamakBen sizle neden dalga geçeyim ki ben onu analamdim
Ben sorumda ciddi soruyorum dalga geçmiyorum Yemin ederimOnu size sormak lazm dalga gecer gibi konusuyosunuz ben sizi anlamamak![]()
Valla yaEvet konuyu gayet güzel yazmış şimdi sen istiyor duj verecek 100 dolar daha oldu![]()
düşündüğün saçma oyüzden öyle diyolar :)
Hanım efendi sorunuza demedim zaten yazım şeklınıze dedim. Sorunuza guzelce cevap verdim ben o şekilde bozulma olmaz diyeBen sorumda ciddi soruyorum dalga geçmiyorum Yemin ederim
ama ruyadayken öyle bozulma olmaz için rahat olsun bilinç altına girmiş olabilirrSağlık olsun Yiene de Teşekürler heskere çok sağolun![]()
Olabilir ama dediğini şeyin olması imkansızÖylemi altımda bebek bezi vardı reglim çok oluyo diue
Şimdi sorarsiniz neden bebek çocuk bezi diye pedleri doğru yerleştoremedigom için heryer koltuk yatağım hep batıyor o yüzden bunu tercih ediyorum
Herkes benimle dalga geçiyorOlabilir ama dediğini şeyin olması imkansız
Kusura bakma da her regl döneminde başına bunların gelmesi sence de garip değil mi? Kanama oldu aa regl mi zar mı gitti Allah Allah bak sen şimdiHerkes benimle dalga geçiyor![]()
Bem de bilmiyorum neden öyle ama hep o zamanalara denk geliyor ben bolereik yapmiyorumKusura bakma da her regl döneminde başına bunların gelmesi sence de garip değil mi? Kanama oldu aa regl mi zar mı gitti Allah Allah bak sen şimdi
Hı hıı tabi evet ben inandırıcı bulmuyorum, ya çok ağır şekilde takıntılısın öyleyse lütfen uzman desteği al ya da kafa buluyorsunBem de bilmiyorum neden öyle ama hep o zamanalara denk geliyor ben bolereik yapmiyorum
bu kadarınıda bilmemek tuhaf ama kaç yaşındasın senHerkes benimle dalga geçiyor![]()
İnanın saka yapmayı bende çom isterdim ama cidden hep öyle denk geliyor ama bana deli salak muamelesi yapıyorlarSürekli kızlık zarının bozulması paranoyasıyla başlıklar açmışsın. Birazcık relax ol. Kızlık zarın sapasağlam olsa bile bazen ilk ilişkide kan gelmiyor. Kanama içerde olup pıhtılaşabiliyor vs. Bu konuyu bu kadar takarak kendine zarar veriyosun. Tabi trol değilsen.
he o şekilde kızlık zarı da bozulmaz onu da söyleyim.
Saygı duyarım inanmayabilirsiniz ama ben Gerçekten bunları hep regl dönemlerimde denk geliyor Şaka olmasinı isterdim inanın bendeHı hıı tabi evet ben inandırıcı bulmuyorum, ya çok ağır şekilde takıntılısın öyleyse lütfen uzman desteği al ya da kafa buluyorsun
Deli salak değilsin de çok paranoyaksın. Vajinana hiçbir şey girmemesine rağmen ormanda tuvaletini yaptın diye bile bozuldu zannedip başlık açmışsın. Bak burda vajinismusluların başlıklarını oku. Eşinin penisinin bir kısmı girmesine rağmen kızlık zarı bozulmayanlar var. O kadar basit bir şey değilİnanın saka yapmayı bende çom isterdim ama cidden hep öyle denk geliyor ama bana deli salak muamelesi yapıyorlar![]()
Teşekkür ederim evet galiba fazlaca inceliyor olabilirim ve korkuyor olabilirim ama bu benim sizi kandirdiğım falan anlamina gelmiyor kiDeli salak değilsin de çok paranoyaksın. Vajinana hiçbir şey girmemesine rağmen ormanda tuvaletini yaptın diye bile bozuldu zannedip başlık açmışsın. Bak burda vajinismusluların başlıklarını oku. Eşinin penisinin bir kısmı girmesine rağmen kızlık zarı bozulmayanlar var. O kadar basit bir şey değil