Rüyalanma

Post açmayın buradan yazın o zaman bu korku neden? Kimse sizi tanımıyor ve yargılamayacagiz yazın hadi. Tecavüz pedofili gibi şeyler mi var?
Açtım post Hayal kirıklıği yaşadım ben ciddi anlamda değerszi hissettim önceden vardı bu olay buyutmelerim ama daha da xoğaldı Post açtım okuyup fikirlerinizi sunabilirmisiniz

Bazı kadınların hormonları regli döneminde aşırı çalışıyor ve bu da rüyalanmaya sebep oluyor, vajinanın sürekli ıslak olması da tetikleyici, benzer durumu ben de yaşıyorum. Durum normal.
Daha önce de başka şeyler yaşamış hep regl döneminde

Ben şeyi anlamadım ya bazı yerlerde türkçe çok iyi bazı yerlerde türkçe çok kötü. Bu tam olarak nasıl oluyor biraz anlatsanıza dalga geçtiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam :/

Arkadaşlar sabaha doğru rüyalandım ve regldim zaten ve kalın pedlerden kullanıyorum acaba baskı uyguladım mi diye düşünüyorum ama uygulasam da bilir miydim bekarım
Kız olur mu öyle şey yaa istersen ultra kalın ped olsun hiçbirşey olmaz merak etme ..

Yanlış anlamayın ama camdaki kız dizisi aklıma geldi feride nalanı sorguya çekip rüyada sedatla ilişkin oldumu diye soruyordu ya o rüya sahnesi aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…