- 14 Eylül 2020
- 231
- 29
- 28
- 26
- Konu Sahibi meleksu001
-
Arkadaşlar sabaha doğru rüyalandım ve regldim zaten ve kalın pedlerden kullanıyorum acaba baskı uyguladım mi diye düşünüyorum ama uygulasam da bilir miydim bekarım
Anlamamiş olabilirsiniz önemli değilBen konuyu niye anlamadım
Şimdi anlatsam beni kınayacaksınız o yüzden boşvero ne demek ki
ben o kınayan tiplerden değilimŞimdi anlatsam beni kınayacaksınız o yüzden boşver
ben o kınayan tiplerden değilim
Doğrurüyalanma esnasında baskı uygulayıp kızlık zarımı bozmuşmuyumdur diye soruyor arkadaş sanırım?
Evetrüyalanma esnasında baskı uygulayıp kızlık zarımı bozmuşmuyumdur diye soruyor arkadaş sanırım?
öyle bozulmaz diye düşünüyorumGece ruyamda biriyle birlitke oldugumu gördüm zaten regldim kalın bez kullanıyorum ama sabah oldu bende acaba o ruyalanmda aşamasında baskı uyguladım kizliğima zarar gelmismidr diye korluyorum ama yapsam hatırlardım dimi
hayır bozulmaz o şekilde merak etme o kadar kolay bozulan birşey değil baskı ile bozulmazDoğru
Evet
Öylemi altımda bebek bezi vardı reglim çok oluyo diueöyle bozulmaz diye düşünüyorum
korkmayın bır sey olmamıstır. o kadar basit ve kolay değil. içiniz rahat olsunArkadaşlar sabaha doğru rüyalandım ve regldim zaten ve kalın pedlerden kullanıyorum acaba baskı uyguladım mi diye düşünüyorum ama uygulasam da bilir miydim bekarım
Öyle mi dersinizkorkmayın bır sey olmamıstır. o kadar basit ve kolay değil. içiniz rahat olsun
bez sürtmüş sizde uyarılmış olabilirsinizÖyle mi dersiniz
Bazen ben oluyor böyle arada ben o yüzden korkuyorbez sürtmüş sizde uyarılmış olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?