Rüyalar Gerçek Olsun İnşallah...

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.602
6.964
248
Nerdeyse 1 yıllık evliyim... (Yaşım 24 buçuk :9:)

Evliliğim süresince çok şey yaşadık eşimle, çok sıkıntılar çektik, çok sınavlardan geçtik...
Maddi anlamda rayına oturmamış bir hayatımız var, ama çok da istiyorum bir bebeğimin olmasını...
Son 2-3 aydır korunmuyoruz, dedim Mevlam sen bilirsin hakkımda ne zaman hayırlıysa o zaman nasip et.

Dün gece bir rüya gördüm hayırdır inşallah. Rüyamda göğsümün birinde o kadar süt vardı ki, bir bardağa sağıp sağıp bebeği olan annelere veriyordum :16: Ne kadar doğrudur bilinmez ama internette baktığım tabir yorumlarında bir kız evlada hamile olabileceğim işaret ediliyormuş. :26:

Hem çok istiyorum, hem de ertelemek istiyorum.
Kafam çok karışık. Rabbimden hayırlısını diliyorum. Hem zaten insanı doğarken rızkıyla kuşatan da "O" değil mi?...
Benim bu konuda sıkı çalışmalarım yok :30: Olsun diye özel bir çabam da yok..

Bu topiği hem duygularımı dile getirmek, hem de sizler için açtım. Anne olmaya hasret ne kadar güzel yürek var ise buraya davet ediyorum.:16::16:

inşallah ama inşallah rüyaların gerçek olur senin gibi şirin bir kızın olur sana anne dedikçe içinin yağları erir.... süpaneke dinimiz amin :16:

Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah :16:

Fırat gibi de bir oğlum olsun :27:

amin canım inşallah :16:

bana fırat deme fırat ömrümü yedi benim adını anınca kendisini görünce yemin ederim içimde kıpır kıpır bişeyler oluyo evlat olsa severken öldürürüm o kadar seviyorum yani.
inşallah bir oğlumuz olur tıpkı fırat gibi olur fırat benim ilk aşkım:17:

ağzındanmı öpmüş :52:

Firat kim ya kizlar?

fırat karikatür canım google a yaz çıkar kırmızı şortlu nohut kafalı buğday boylu bi çocuk görsen insanın öyle bi çocuğu olsun severken öldürür:27: aynı zamanda konu sahibinin imza ve avatarında bulunan çocuk :16:

amin canım inşallah :16:

bana fırat deme fırat ömrümü yedi benim adını anınca kendisini görünce yemin ederim içimde kıpır kıpır bişeyler oluyo evlat olsa severken öldürürüm o kadar seviyorum yani.
inşallah bir oğlumuz olur tıpkı fırat gibi olur fırat benim ilk aşkım:17:

ağzındanmı öpmüş :52:

Şimdi bu mandalinalar portakalların çocukları değil miymiş? Enee..

:9::9::9: Azından öpmüş :27: Çok sevimli bi karakter ya, bayılıyorum... Dinimiz Amin :26:

Burası Almanyaymış meğersem (Fırat) :9::9:

Ben eve geçiyorum çıkış saatim geldi. Siz devam edin akşam eşim evde yok bu gece yalnız kalcam çok da korkuyorum :26: Görüşmek üzere...

Şimdi bu mandalinalar portakalların çocukları değil miymiş? Enee..

:9::9::9: Azından öpmüş :27: Çok sevimli bi karakter ya, bayılıyorum... Dinimiz Amin :26:

ben daha çok bayılıyom en birinci ben bayılıyom :27:

Burası Almanyaymış meğersem (Fırat) :9::9:

Ben eve geçiyorum çıkış saatim geldi. Siz devam edin akşam eşim evde yok bu gece yalnız kalcam çok da korkuyorum :26: Görüşmek üzere...

kafamdan ameliyat oldum ben valla bak :27:
Allah a emanet ol canım:16:

inşalah rüyan gerçekleşir canım ..bu rüyayı bende gördüm göğsümde bayağa süt vardı ve bir bebeği emziriyordum ..ama hala gelmedi bekletiyor beni:14:

Allah gönlüne göre versin arkadasim..
Bebek kismet nasip isi buna inaniyorum ama evliliginin tam olarak oturdugundan eminsen bu yola adim at derim.
Bende henüz 8 aylik evliyim, inan zaman gectikce evliligin güzel yanlarini yeni yeni farkediyorum..
Örnek verecek olursam kendi adima cok erken görüyorum hatta biraz tedirgin oluyorum, tam olarak hazir degilim.
Ne mutlu ki en azindan bebisin icin hazirsin, hakkinda hayirlisi..

Bu arada hamile kalmak icin yumurtlama günlerini takip ediyor musun ?

Son düzenleme:
ben daha çok bayılıyom en birinci ben bayılıyom :27:

kafamdan ameliyat oldum ben valla bak :27:
Allah a emanet ol canım:16:
Annesine ben şort giycem diye diretip giydiği şortun zaten pantolonu kadar olduğu haline de bayılıyorum :9: Bi de tatlı argoları var ya söyleyemiyorum anladın sen:9:
inşalah rüyan gerçekleşir canım ..bu rüyayı bende gördüm göğsümde bayağa süt vardı ve bir bebeği emziriyordum ..ama hala gelmedi bekletiyor beni:14:
Sanırım kafamıza taktığımız için görüyoruz bu rüyaları. Rabbim hayır eylesin yine de...
Allah gönlüne göre versin arkadasim..
Bebek kismet nasip isi buna inaniyorum ama evliliginin tam olarak oturdugundan eminsen bu yola adim at derim.
Bende henüz 8 aylik evliyim, inan zaman gectikce evliligin güzel yanlarini yeni yeni farkediyorum..
Örnek verecek olursam kendi adima cok erken görüyorum hatta biraz tedirgin oluyorum, tam olarak hazir degilim.
Ne mutlu ki en azindan bebisin icin hazirsin, hakkinda hayirlisi..

Bu arada hamile kalmak icin yumurtlama günlerini takip ediyor musun ?

İnşallah canım benim sağolasın. Konuyu açarken de söyledim hiç özel bir çabam yok, ne yumurtlama günlerimi takip ediyorum ne de bunun için kür yapıyorum... İsteyip istememe arasında kararsız kaldım :26:

evet canım düşündüğümüz için olabilir..en azından benim için öyledir yani kesin..sen fazla düşünmüyon gibi geldi bana ..belki hamilesindir yada kalırsın yakında onun habercisi olabilir..:10:

Back
X