Rüyalar herzaman habercidir derler.hiç hamileliğe yorduğunuz ve çıkan rüya gördünüzmü

• Konu Sahibi Konu Sahibi elur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elur

hayalleer hayalleer :)
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
26
3
38
ben rüyamda gördüm ve çıktı diyenler paylaşa bilir mi?

bende küçük bi kuş yavrusu gördüm üstüme uçup bana gelip öpüyordu falan bazen bebek suratı gibiydi.daha detayına girmiyorum rüyanın ama ben,benim bebegimin olmasına yada yakın birinden haberini almaya diye yorumladım batım ocak 18 bu bi işaret mi acaba diyorum :/

benim rüyalarımın altından hep bişey çıkar keşke son biskolata erkekli rüyamda çıksa sanırım birtek o bilinçaltı :)))

ben sürekli hamiş oldugumu yada bebek görüyorum valla düşünmümüyorum okadar de ama buda bilinç altı heralde çok fena ya deliriyomuyum acaba :S

eveett alıcam bencede hissediyorum bikaç gün sonra minik kuş getirccek o haberi malum olur bana

akıllı kuşlar bebiş haberini verdiler sonunda kardeşim benim hamile teyze oluyooooruuummm :):):):)

ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda hep bi erkek bebek emziriodum sapsarı çok güzel bi bebek adını da güney koymuşum rüyalar habercidir canlarım bide rüyada altın görmek iyi derler beni bi yakınım aramıştı rüyamda seni gördüm kat kat zincirler vardı boynunda kolların dolu bilezikti dedi :) bnm bileziğimde oğlummuş rabbim rüyalarınızı hayra çıkarsın

Merhaba arkadaslar ben de bebegim olmasini istiyorum ve bu aralar ruyalar gormeye basladim. Birinde karnimin sag tarafina dogru yatmis bir erkek bebek tasidigimi gordum. Karnima bakip bebegimi net goruyorum. Birinde de bebek arabasinda bebegimi biryere goturuyorum. Bakalim ruyam cikacakmi bir haftaya belli olur

bunun örneği çok vardır aslında bende bekkliorum yorumları
bende bebek emzirdiğimi görüyorum ama bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…