canım bende bir rüya gördüm yengem ben kız kardeşim yengem hamileymiş arkasından bende gidiyorum bende hamileymişim ..gerçekte yengem hamile 8 haftalık...ne anlama geliyor..bir gecede oğlum olyormuş adını ömer koyuyormuşum... ama adet oldum rüyadan sonra ozaman şimdide dün gece bu rüya rabbim hayırlara yazsın inşallah hamilediirim...
kızlar dün yazmıştım kendimi hamile gördüm diye bugün yine gördüm hamileymişim ..rabbim hayırlara yazsın ama adetim daha yeni bitti...rüyalarım ne anlama geliyor...hamile kalmadan önce sizde görürmüydünüzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar yaşadıklarım yüzündenmidir bilmiyorum 3 gündür çok turaf rüyalar görüyorum en son rüyam annemlerde dogum yapıyorum bebegi hiç görmüyorum aradan bir kaç saat geçiyor bebegi istiyorum getirmiyorlar sonra dışarı çıkıyorum senağlamabebegim ölü doğmuş hemen gömmüşler senağlamayağmur yağıyor bağırarak ağlıyorum şimdi de ağlıyorum böyle yaşayanlar varsa yazabilirlermi kimseye anlatamıyorum içim daraldı düşünmekten beynim çatlıcak
canım sen çok kafana takıyorsun....rüyalarına giriyor böyle şeyler....sen bence başka bişeylerle uğraş kendini oyala....
bende hamile olmadan 1 ay önce hamile oldugumu görmüştüm rüyamda sonra teste yaprırdım ama negatif çıkdı diger adet dönemimde hamile oldugumu ögrendim allah inşallah sanada nasip eder canım inşallah ebebgine kavuşursun (AMİN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?