rüyalarda özlemek nasıl biter

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
nasıl ya nasıl sıkıldım artıık günlerdir eski eşimi görüyorum rüyalarımda.Ağlayarak özlemiş olarak uyanıyorum.zaten rüyalarımda hep başka biriyle olmuş nasıl yaparsın diyorum ben seni seviyorum sevdim diyip ağlıyorum.bazen sarılıp hasretimi gideriyorum ve işin ilginç yanı gündüzleri iyiyim yani bir sıkıntı yok gece onu düşünüpte yatmıyorum.6 ay çok acı çektim acaba diyorum bastırdım mı acılarımı etrafın laf söz söylemesinden bir 6 ay daha mı çekicektim bastırmaktan mı rüyalarıma giriyor ya needen girer.o başka birini daha boşanmadan bulmuştu.hatırlayanlar hatılar.yani benim kadar ilk zamanları bile hiç acı çektiğini sanmıyorum onun ,duygusuz da değildi ama ayrılır ayrılmaz hazırda buldu birini.Allahım ona değilde bana çektiriyormuş gibi 'tövbe Yarabbim 'nasıl geçicek ya bu rüyalar var mı bilenn :(

böyle günlerden sonra da yaşadıklarımı o hayallerimin yıkıldığını ve bir daha düzeleceğime inandım.kendimi çok kötü hissediyorum.her şeyden heer yerden bitsede gitsek modundayım.

Hiç bir acı ve ağrı zamanla artmiyor aksine azalıyor. Yakınlarını insanlar toprağa gömüyor da eve gelip yemek yiyor. Hayat böyle. Unutturuyor. Sen hiç ömür boyu açık kalan yara gördün mü? Ila ki kabuk bağlıyor kapanıyor geçiyor iyileşiyor. Bilinçaltımızı kontrol edemiyoruz malesef. Sanırım geriye attığın hislerin yüzünden rüyalar görüyorsun. Hislerin kabuk bagladikca rüyaların da bitecektir. Inşallah zamanla çok mutlu olursun:)

Hiç bir acı ve ağrı zamanla artmiyor aksine azalıyor. Yakınlarını insanlar toprağa gömüyor da eve gelip yemek yiyor. Hayat böyle. Unutturuyor. Sen hiç ömür boyu açık kalan yara gördün mü? Ila ki kabuk bağlıyor kapanıyor geçiyor iyileşiyor. Bilinçaltımızı kontrol edemiyoruz malesef. Sanırım geriye attığın hislerin yüzünden rüyalar görüyorsun. Hislerin kabuk bagladikca rüyaların da bitecektir. Inşallah zamanla çok mutlu olursun:)
çok teşekkür ederim 8 ay oldu yetmedi sanırım kabuk bağlamaya.sende çok mutlu ol :)

nasıl ya nasıl sıkıldım artıık günlerdir eski eşimi görüyorum rüyalarımda.Ağlayarak özlemiş olarak uyanıyorum.zaten rüyalarımda hep başka biriyle olmuş nasıl yaparsın diyorum ben seni seviyorum sevdim diyip ağlıyorum.bazen sarılıp hasretimi gideriyorum ve işin ilginç yanı gündüzleri iyiyim yani bir sıkıntı yok gece onu düşünüpte yatmıyorum.6 ay çok acı çektim acaba diyorum bastırdım mı acılarımı etrafın laf söz söylemesinden bir 6 ay daha mı çekicektim bastırmaktan mı rüyalarıma giriyor ya needen girer.o başka birini daha boşanmadan bulmuştu.hatırlayanlar hatılar.yani benim kadar ilk zamanları bile hiç acı çektiğini sanmıyorum onun ,duygusuz da değildi ama ayrılır ayrılmaz hazırda buldu birini.Allahım ona değilde bana çektiriyormuş gibi 'tövbe Yarabbim 'nasıl geçicek ya bu rüyalar var mı bilenn :KK43:
doktora git ve ilaç kullan.inan değmez.kendine işkence etme

Destek alsan iyi olur.. Geçmişi düşünmeyi bırak.. Geçmiş geçmişte kaldı, eşin geldi geçti.. Bir hatıra olarak an.. Ama özleme.. Eşin çok iyi olsaydı, ayrılmazdınız. Demek ki değilmiş.. Önüne bak. kendi hayatını çiz..

ruyalar uzerinde kontrolumuz yok maalesef. genelde pek ruya gormem, son haftalarda ara ara goruyorum. ve maalesef eski esimide goruyorum bazi bazi. her gordugumde icimin yangini tarifsiz oluyor, konu ne olursa veya onu nasil goruyorsam goreyim ruyamda oyle bir aciyor ki yuregim, o agri resmen uyandiriyor beni.
ara ara gormemiz gerekiyormus demekki. acini bastirmakla alakasi varmi yokmu bilmiyorum, vardir belkide. ama cokta onemseme, 'neden ruyama giriyor'lar seni veya beni biyere ulastirmiyor cunku.

onumuzdeki maclara bakalim derim ben :))

Back
X