Rüyalarım bana msj mı veriyor? Aldatılıyormuyum

Diyorum ya bilinç altı hep.
Benim de sorunlu olur gebeliklerim, bu 2.si çok şükür sağlıklıyım ilki gibi değil.
Fakat ister istemez insan gebeliklerinde eşinden uzaklaşabiliyor.
Erkekte anlayışlı bir insan ise zaten o da fazla yaklaşmıyor.
Ben o anlamda çok şanslıyım galiba.

Fakat benim de bilinç altımda "acaba başkasına aklı gözü fikri kayar mı" düşünceleri oldu, olmadı değil.
Tamamen hamilelik psikolojisinden kaynaklı.
Kadın olarak yetemediğini hissediyor insan.

Üzmeyin kendinizi, bu günler geçici.
Ayrıca eşinize güveniyorsanız, güveninizi sarsmayacaktır.

Öldüm gülmekten...
Vur deyince öldüren cinstesiniz belli ki...

Ya beni aldatirsa diye yatıyorsaniz yatağa
Ondan oluyordur.yatmadan ne dusunursen genelde rüyanda o çıkıyor karşina

Gerçek hayattaki korkuların, korkupta itiraf edemediklerin, bilinç altına yansımış.
ve tabi hormonların etkisi

beyin 72 saat içinde gördüğü hiç bir şeyi unutmuyor , bir şarkı şiir dizi film sohbet muhabbet dedikodu ,

ee bunların içinde illa böyle bir konu geçmiştir degil mi ,

birde göbekteki bebiş sıkıntı yapmıştır sana

Bilinc altinda öyle endiselerin mi var? Belki ondan görüyorsundur bu tür rüyalari. Bende görürdüm arada sirada. Ama sadece bu rüya yüzünden esine cephe alma. Olabilir bu tür rüyalar sen sinirlerini yipratma rüya yüzünden

ya canım bende 4. 5. ayda bu tip bir sürü rüya görüyordum durduk yere kavga çıkarıyordum evde huzur kalmamıştı şimdi yeni yeni geçiyor. Gerçekten hormonlar alt üst ediyor düşünceleri. Boşanmayı da düşündüm eşimi evden kovmaya da kalktım hergün telefonunu karıştırıyordum. Kendi kendime kurgu yapıyorum ona göre tavır alıyordum :) Dikkat et

Hamileliktendir cnm kesinlikle blinc alti yapmssn bazi seyleri

rüyaların mesaj verdiğine inanmıyorum ben her grdüğümüz rüya mesaj verseydi ohooo

Bilinç altına yerleşmiş bdv konuları artı hormonlar kabusa çevirmiş :)

Benim bazen rüyalarım çıkıyor. Ablamın hamile olduğunu görmüştüm gerçekten hamileymiş. Kuzenimin nişanlandığını görmüştüm bu hafta sonu nışanı var :)
herzaman çıkacak diye birşey yok tabi bazen saçma sapan rüyalar da görüyorum. Hamileyken beni köpek ısırdığını görmüştüm öyle birşey olmadı mesela :)

Rüyayla amel edilmez canım. Etkilenmen normal ama zihnini hep bu konuyla meşgul edersen daha çok görürsün böyle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…