- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
prezervatif diye bişeyin varlığından haberdarsınız değil mi? hadi tam oturmamış bi evliliğe illa çocuk yapma derdindesniz, anladık. sizi ilgilendirir. ama burayı bi sürü genç kız okuyor ne demek vucudun düzenini bozmamak için korunmamak? saçmalamışsınız.
Adet donemini kirlenmek olarak nitelendirmissiniz, acikcasi hem uzuldum hem de utandim sizin adiniza. Adet donemi 'toplumun iteledigi' gibi bir kirlenme donemi falan degildir. Olmasi gereken normal Allah vergisi cok iyi bir durumdur, diyelim.
Yas ilerleyince demissiniz ama daha 26 yasindasiniz, yasiniz gec degil yani. :) hem evleneli de 6 ay olmus henuz, bence evliliginizin tadini cikarin, olacagi varsa zaten olur :) tabi takinti haline getirmediginiz surece.
Adet donemini kirlenmek olarak nitelendirmissiniz, acikcasi hem uzuldum hem de utandim sizin adiniza. Adet donemi 'toplumun iteledigi' gibi bir kirlenme donemi falan degildir. Olmasi gereken normal Allah vergisi cok iyi bir durumdur, diyelim.
Yas ilerleyince demissiniz ama daha 26 yasindasiniz, yasiniz gec degil yani. :) hem evleneli de 6 ay olmus henuz, bence evliliginizin tadini cikarin, olacagi varsa zaten olur :) tabi takinti haline getirmediginiz surece.
Vala canım bende aynı durumdayım 27 yaşındayım bir sene olCak evliligimiz bebis istiyoz ama olmuyor henüz . İlk altı ay korundum ben doğum kontrol hapı kullandım birakali 5 ay oldu ama daha bisey yok doktora gittim bir bayan vardı hamile benim iki sene olmadı hiçbir rahatsizligimiz yokken dedi . Allah ne zaman nasip ederse işte çok kafaya takma daha olumsuz etkiler. Ben artık Allaha dua ediyorum hayırlı zamanı sen biliyorsun ozaman gönder diye. Benimde eşim çok istiyor çocuk manyağı bir insan , bakalım hayırlısı
Yaş ilerledi derken burada çocuk sahibi olamayan ve yaşı gerçekten bu tabire uyan insanları rencide ediyorsunuz.
Aynen evham yaparsan strese girersin biliyosn stres herşeyi etkiliyor tatlim oyuzden biraz zamana birakTest yapıp negatif olması insanı cok sinir ediyo. bi taraftanda görüp okuyorum senelerdir isteyipte olmayan arkadşları. bide bn çok evham yapıorum ondan galiba ya. Rabbim sana bana ve isteyen herkese nasip eder inş. ❤ O ne derse O olur
Aynen evham yaparsan strese girersin biliyosn stres herşeyi etkiliyor tatlim oyuzden biraz zamana birak
Toplum böyle diyor diye siz de aynısını kullanmak zorunda değilsiniz. Adet olmak ayrıca hastalanmak da değildir. Ben de o tabirden rahatsız oldum.Kirlenmek derken sizin anladıgınız gibi demedim aslında bizim burda öyle tabir edilir. adet hastalanmak anlamında diyorum. yoksa bundan gocunacak ayıplayacak bişi olarak söylemedim. o yuzden üzülcek bi durum yok☺ evt daha yeni evliyiz zamana bıraktık aslnda ama insanın aklına gelmiyoda değil ☺
Toplum böyle diyor diye siz de aynısını kullanmak zorunda değilsiniz. Adet olmak ayrıca hastalanmak da değildir. Ben de o tabirden rahatsız oldum.
Madem doğrusunu biliyorsunuz, o zaman onu kullanın. Kirlenmek, hastalanmak alt manalarda kadını aşağılayıcı tabirler.
Yumurtlama gnlerini takip etmeye çalışıorum. hatta bu ay ovulasyon testi aldım doğru günler mi diye. eşimdede bi sıkıntı yok çok şükür bnm sıkıntım son 3 aydır garip şeylerin olması. 1 hafta up uzun süren adetlerim son 2 ayda azalması kahve lekelerin olması. evlendikten sonra değişimlerin olmasını bekliorum ama bu kadar değişiklik garip deil mi. bn mi kuruntu yapıorm bilemedim. evt daha cok yeniyiz. ama şu beklemek çok moral bozuyo
Onlar cahilce, kadını aşağılayan tabir kullanıyor diye siz bilgili biri olarak aynı şeyi kullanmak zorunda mısınız? Yoksa doğrusunu kullanarak, bilginizi faydalı bir şeye alet mi etmek istersiniz? Bizler yanlışları düzeltmek için kitap okuyup, eğitim almıyor muyuz? Doğrusunu bildiği halde yanlışı kullanmak nedir?Bi yemek ismi yöre yöre nasıl değişebiliosa buda öyle bişi. bnde bu toplumu oluşturan bireylerden biri olduguma göre? konu amacından saptı.bnde sizin uslubunuzdan rahatsız oldm.
konu acarken binkere dusunmek lazım burda her cumle her soz onemli virgulu dikkatli kullanın noktayı dogru yere koyun de ve da ları ayırın mutlaka cok onemli.. bazen can sıkıntısından herseye takıldıgını dusunuyorum insanların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?