Allah tez zamanda önce karnınızı sonra kucağınızı doldursun inşallah
aslında evlendiğimizden beri de korunmuyoruz.hamile kalmak için değil vücudumun düzenini bozmamak içn bişey kullanmad
amin inşallahİnş canım. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.
prezervatif diye bişeyin varlığından haberdarsınız değil mi? hadi tam oturmamış bi evliliğe illa çocuk yapma derdindesniz, anladık. sizi ilgilendirir. ama burayı bi sürü genç kız okuyor ne demek vucudun düzenini bozmamak için korunmamak? saçmalamışsınız.
Öyle yapmaya çalışıcam teşkkür edermÇok istediğiniz için muhtemelen. Çok çocuk isteyen kadınlar psikolojik ve fiziksel hamilelik belirtileri gösterebilirler. Ha tersi durumlar da geçerlidir, bazen hiç çocuk istemeyen kadınlar da bu belirtileri gösterebilir. Dikkat edin, kan testi yaptırın doğruluğunu kesin olarak anlamak için. Bir şeye çok odaklandığınızda, olması için çabaladığınızda olmadıkça daha çok üzülürsünüz, depresyona kadar gidebilir. Kendinizi başka işlerle meşgul etmeye çalışın.
oturmamış bi evliliğe illa çocuk yapma derdindesniz' derken? bu yorumu kabul etmiyorum. oturup oturmadığına siz karar veremezsiniz. tabiki prezervatifin varlıgından da haberdrız. bnm fikir almak istediğim konu bu değildi. tşkkürler.
dediğim gibi o kısım beni ilgilendirmez. ama insanları yanlış yönlendiriyosunuz. o zaman cevap verin prezertvatifin sizin vucudunuza zarararı neydi de kullanmıyosunuz?[/QUOTE
Hapları kastederek öyle bi ifade kullanmıştım ama siz prezervatifi düşünmüşsünüz. dr um yakın zamnda hamileliği düşündüğm için bna önermedi hap vs. iğneyi. yoksa prezervatif kullandığı halde çevremde hamile kalan tanıdıklarm var. birbirimizi yanlış anladk sanırım. burda polemik yaratmak amaçlı yazmadm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?