Rüyalarımda hep korkutuluyorum.. bıktım artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.786
864
53
21 yaşındayım yeni namaza başladım 1 ay oldu.. başladığım günden beri sürekli korkutuluyorum.. rüyalarımda korkutuyorlar beni evde yanlız kalmak istemiyorum artık evde en ufak ses beni yerimden hoplatıyor.. sürekli Yasin okuyorum nas,Felak, ayetel Kürsi okuyorum sürekli..ne yapmalıyim kızlar evi sürekli sirke ile siliyorum bakara suresi açıyorum dinletiyorum..Bir şeyleri mi eksik yapıyorum ne yapmalıyım nasıl geçer bu? 😔 Artık psikolojim bozulmaya başladı zor durumdayım..

21 yaşındayım yeni namaza başladım 1 ay oldu.. başladığım günden beri sürekli korkutuluyorum.. rüyalarımda korkutuyorlar beni evde yanlız kalmak istemiyorum artık evde en ufak ses beni yerimden hoplatıyor.. sürekli Yasin okuyorum nas,Felak, ayetel Kürsi okuyorum sürekli..ne yapmalıyim kızlar evi sürekli sirke ile siliyorum bakara suresi açıyorum dinletiyorum..Bir şeyleri mi eksik yapıyorum ne yapmalıyım nasıl geçer bu? 😔 Artık psikolojim bozulmaya başladı zor durumdayım..
Gece yatmadan önce abdest al 100 kere Ayetel kursiyi oku korkacaksın okuyubcada ama 100 tamamla bak nasıl oluyo 😍

Bu tür konular yasak. Kâbus görmenizin günlük yaşantınızı etkilemesine izin vermeyin ayrıca. Gece kâbus görüyorsunuz diye gündüz evden korkmak gerekmiyor.
Böyle konuların yasak olduğunu bilmiyordum yeni üyeyim zaten..fakat gündüzleri evde yanlızım ister istemez bı ses duyduğumda geriliyorum

Dabbe vs izlediniz mi? Muhtemelen dini konuları korku ile bağdaştırıyorsunuz bilinçaltınızda, bu yüzden dini düşünceler sizi geriyor korkutuyor ve bu rüyalarınızda ortaya çıkıyor. Rahatlatıcı müzikler, subliminaller, olumlamalar ve nefes egzersizleri faydalı olacaktır bence🙏🏻

Piskolojik yardım alın lütfen dinimizi kullanan şarlatanlardan uzak durun belliki hayatınızda bazı sorunlar var ve yapmanız gerekenleri dini olarak yapıyorsunuz

Son düzenleme:
Böyle konuların yasak olduğunu bilmiyordum yeni üyeyim zaten..fakat gündüzleri evde yanlızım ister istemez bı ses duyduğumda geriliyorum
Üye olurken kuralları okumanız gerekiyor.
Evde yalnız olan çok insan var. Sesler bize zarar vermez. Eşyanın tabiatında genleşme vb var. Gerilecek bir şey yok. Kendi kendinizi korkutmayın.

Üye olurken kuralları okumanız gerekiyor.
Evde yalnız olan çok insan var. Sesler bize zarar vermez. Eşyanın tabiatında genleşme vb var. Gerilecek bir şey yok. Kendi kendinizi korkutmayın.
Büyük ihtimalle kendini korkutuyor benim bir tanıdığım cenaze haberi alınca sabaha kadar oturur uyumazdı dr gidince küçükken babannesini ölünce gördüğünü öğrendiydi

Konunun başlığı nasıl delirdim olmalıymış. Sabah akşam zihnin bunlarla meşgul olduğu için olabilir. Başka şeylerle uğraş yatmadan önce

Uyumadan en az 2-3 saat arası tatlı tuzlu yağlı ne varsa yemeyi bırakın. Bol su için o zaman aralığında bu birinci olan.
İkincisi her gece ve yatmadan önce beyninize sürekli sesli veya sessiz telkinlerde bulunun ben rüyalarımı asla hatırlamam vs diye.
Üçüncüsü yine iç sesinizle beyninize bu konular aklınıza geldiğinde rüya sadece rüyadır gündelik hayatıma etkisi yok diyerek devam edin yaptığınız işe.
1 aya kalmaz toparlarsiniz geçmiş olsun.
1 yıl korkutulan garibanın çözüm yolu bunlar 😂😂😂😂😂

Büyük ihtimalle kendini korkutuyor benim bir tanıdığım cenaze haberi alınca sabaha kadar oturur uyumazdı dr gidince küçükken babannesini ölünce gördüğünü öğrendiydi
Bilinçaltında yatan şeyler var tabii ki. Muhtemelen üye de çocukken korkutularak dini eğitime tabi tutuldu. Bizim ülkemizin sorunu da bu.
Şimdi namaza başladım diye kendisine bir şeyler olacağını sanıyor.
Evde yalnız yaşadığı için başına eşyanın doğal genleşme seslerinden bir şey gelmiş kimse yok oysa. Kabus görmeleri de bu sebepten. Kabuslarini dini sebeplere dayandırıp gününe yayması da bu sebepten. Korkutarak dini eğitim vermeyi bırakırsak bir gün bu tür konular da azalacak.

Dabbe vs izlediniz mi? Muhtemelen dini konuları korku ile bağdaştırıyorsunuz bilinçaltınızda, bu yüzden dini düşünceler sizi geriyor korkutuyor ve bu rüyalarınızda ortaya çıkıyor. Rahatlatıcı müzikler, subliminaller, olumlamalar ve nefes egzersizleri faydalı olacaktır bence🙏🏻
Sağolun ama o tarz filimler hiç izlemem ❤️

Sakin bir müzik açarak uyuyun ruh halinizi çok değiştiriyor gece korkmalarınızın sebebi kendinizi korkmaya şartladığınız için olabilir gece lambası kullanın veya koridorun ışığı açık uyuyun
Gece lambasını kullanıyoruz sürekli sabahları erken kalktığım için hava karanlık oluyor veya geceleri su içmek için mutlaka kalkıyorum

Namaza basladiginizda korkulariniz basladigina gore, namazi birakmayi deneyebilirsiniz :)

Piskolojik yardım alın lütfen dinimizi kullanan şarlatanlardan uzak durun belliki hayatınızda bazı sorunlar var ve yapmanız gerekenleri dini olarak yapıyorsunuz
Daha önceleri de bu tarz kabuslar görüyordum ardından namaza başladım zaten ama dün gece yattigim yerden sıçrayarak uyandim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X