Merak edip eski konularıniza baktım, şöyle bir mesaj gördüm;
Bence siz kafayı rüyalarla bozmussunuz. Kendi kendinize kuruyorsunuz , kendinizi korkutuyorsunuz.
Bir de daha 21 yaşında , bir yıllık evli, bebeğim olmuyor diye üzülüp tupbebek düşünüyormussunuz. Üstelik calismasaniz bile mesleğiniz,deneyiminiz falan yok.
Kuzum siz deli misiniz? Rüyalardan korkana kadar bu genç yaşta, bu şekilde bir doğum yaparsan eşinle aran bozulunca ne olacağından kork.
Gün olur kocandan ayrılmaya çalışsan bulacağın tek iş paylaştığın 1000 tanesi 400 liradan minik tığ işleri olur onun da malzemeleri sen aliyormussun,kâri yok.
Nasıl hayatını kuracaksın??? Nasıl çocuğuna sahip çıkacaksın?
Gündüz evde müge anlı izleyip kendi kendini korkutacagina iskurun isbasi eğitimlerine katilsana. Hem cebine bir iki para girer,hem bir zanaat öğrenirsin, hem aklın dağılır, hem iki yeni insanla tanisirsin. O kurslar bedava olduğu gibi,sana harçlık verdiği gibi bir de ise sokuyor. En azından sigorta girişin olur, iyi kötü bir deneyimin olur ki olası bir kötü durumda kolunda altın bilezik olur,işveren seni ise alır.
Hem 7/24 bebek düşünmek gebeliğin en büyük engellerinden. Kafan dagilinca belki hamile de kalırsın. Biraz daha çalışır,zorlanmaya başlayınca ayrilirsin.
Bu nasıl bir hayattan elini eteğini cekmedir ya, vallahi üzüldüm küçücük bir kadının böyle hayat yaşamasına