Rüyalarımdan kurtulmak istiyorum

Pry13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
822
1.057
33
Selam
Çok uzun bir konunun özetini geçeceğim.İgrenc bir evlilik geçirdim zaten en başından olmaması gereken bana ve karakterime aileme ve yaşantı tarzıma hiç uymayan bir adamla evlendim.Nasıl tanıyamadım nasıl kör olabildim bilmiyorum.Asktan gözüm kör falan da olmamıştı üstelik resmen bunları yaşamam için bütün parçalar bir araya geldi ve ben hayatımın hatasını yaptım.Defalarca aldatıldım hiçbir zaman insan yerine koyulup değer görmedim.Eve yeni bir eşya alındığı zaman bile fark edilir ben evin içinde fark edilmeden yaşadım.Her anı çok korkunç ve tranvatikti.Kendisi ve ailesi inanılmaz sorunlu insanlardı.Tum ezikliklerini benden çıkardılar her özel günüm ağlayarak ve sorunlarla geçti.En son boynuzladigimda tek celsede bitirdim, donuna kadar aldım, herkese madara ettim.İcin soğudu mu deseniz hiç soğumadi.Ama nasılsa başkasına aşık olabildim birilerine kendimi sevdirdim hele yoluma çok güzel baktım.Aklim bir gram bile geride kalmadı.Birbirimizden nefret ederek bosandik.Yani elimize verseler bir kaşık suda bogardik birbirimizi.Zaten boşanmaktan başka bir şey düşünemez olmuştum hayattaki en büyük hedefim haline gelmisti.Ayrılinca çok mutlu oldum parangalarimdan kurtuldum dedim.Canim ne istiyorsa yaptım kimi istiyorsam onunla oldum.Derdin ne o zaman diyeceksinDerdim rüyalarım çok saçma aklımda hiç olmayan rüyalar görüyorum.Bosaninca bir gram gözyaşı dökmeyen ben ağlayarak uyanıyorum.Ruyalarimda evliliğimizde olduğu gibi hep bir açığını bulmaya çalışıyorum telefonunu karıştıyorum, evraklarını kurcaliyorum, dolaplarına bakıyorum.Ailesiyle kavga ediyorum söyleyemedigim ne varsa söylüyorum, asagiliyorum, hakaretler, küfürler, beddualar görmeniz lazım.En güzel roman kavgaları az kalır yanında.Kalkinca da "Salak misin Cemile?" diyorum kendime.Muhtemeln bilinçaltına attığım çöpler bunlar."Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz" diye gezdigim için oluyor.İcimde ona kuvvetli bir nefretten başka bir şey kalmadı ama onu bile taşımak istemiyorum.Cunku sevgiden çok daha güçlü ve tehlikeli bir duygu.Gun içinde aklıma hiç gelmiyor çok uzun zaman oldu zaten.Hatta baharın gelişiyle gönül yaylarim gevşemiş durumda birini sürekli düşünüp aptal aptal gülümsüyorum.Gun içinde Leyla gibi gezip gece bu kabuslarla uyanmak beni mutsuz ediyor.Yorgun uyanıyorum.Biliyorum rüya bu ne yapsak boş ama br çözümü var mıdır?

Yaşadığın ş

Ruhuna işliyor yaşadıkların. En güzel günler gelsin sizin için. Rüyanıza dahi girmesin

Siz olanları şu an için unutamasanız da onu affedin. O zaman çok rahatlayacaksınız. Dilerim çok iyi günler görürsünüz.

olay "o" değil aslında.. rüyalarınızda onu görüyor olsanız bile.
kendinize yediremediğiniz ,alttan aldığınız, görmezden gelinip hakarete ugradıgınız veya salak yerine koyuldugunuzu düşündüğünz ne kadar an varsa onların intikamı gibi bir şey. oraya dönüyorsunuz o ana. ve söyleyemediklerinizi söyleme ihtiyacı doğuyor. boşanırken yapptıklarınız içinizi soğutmuyor çünkü bunlar öncesinde yasanılanları değiştirmiyor.
çözümü ne?
tamamen kafanızda bitip kendi hayatınıza dönünce ona karsı hissizleşince- histen kastım ask vs değil nefret, kızgınlık dahi olmayacak- rüya da görmezsiniz. zamana bırakın. kurtulmaya çalışmayın derim. çünkü kurtulmaya calısmak da bir çeşit üstüne düşünmek oluyor. gececeğinden emin olabilirsiniz. zaman her seyi çözer hiçbir duygu kalıcı değildir.

İlişkikoçubal takip et instada, hatta bu konularla ilgili kitabı da var. Eski eşininde seninde enerji olarak hala biribirinizi etkilediğini veya birbirinizi iui veya kötü düşündüğünüzü gösteriyor.

İlişkikoçubal takip et instada, hatta bu konularla ilgili kitabı da var. Eski eşininde seninde enerji olarak hala biribirinizi etkilediğini veya birbirinizi iui veya kötü düşündüğünüzü gösteriyor.
Bir bakayım her seyinden kurtuldum ben bir bu kaldi

Evet bir doktor acını yasamamissin o yası tutmadikca bitiremezsin demişti

Rabbim hayırlı kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın.. yaşadıkların gerçekten zormuş.. benim bi arkadaşım da senin gibi sürekli görmek bile istemediği kişiyi rüyasında görüyor hergün bir psikoloğa gitsen içini döksen belki rahatlarsın.. herşey gönlünce olsun canım..

Baris musluya da gidebilirsin kitaplarinida alabilirsin

Bence hala kendinize kızgınsınız..bu adamı hayatınıza aldığınız, ailenize soktuğunuz, bunları yaşatmasına izinmverdiğiniz için kendinize kızıyorsunuz.Öfkeniz adama gibi düşünüyorsunuz ama ateşi harlı tutan "o adamı neden hayatıma aldım ki ben" düşüncesi.

Doğru bir tespit olmuş bence onun kadar kendime de kızıyorum en çok da bana bunları yapmalarına nasıl izin verdim elim armut mu topladı dilimi mi bağladılar diye eski halimi bir gorsem eşek sudan gelinceye kadar doverim

Zamanında gitmiştim o da acını yasa bitsin demişti sürekli ben çok güçlüyüm bana bir şey olmaz diye içine atmışsın demişti ama acı çekmek falan gelmiyor içimden.Yani ağlayayım depresyona gireyim diye hissetmiyorum aksine ondan kurtulabildigim için çok mutluyum evliyken çok daha mutsuzdum her gün acaba bugün ne yapacaklar diye kalkmiyorum

O insanı ..neden bu şekilde davrandığınızı , o dönem neden böyle bir ilişkiye ihtiyaç duyduğunuzu masaya birkez yatırıp sonra ameliyatı bitirip yaraları dikin ..ama tekrar tekrar aynı yerden kesiyi atmanızın size bir faydası yok. Bu yaşadıklarınızı "hayat dersi " olarak değerlendirip artık kendinizi affetmeniz gerekiyor

depresyona girin dememş ki.. yüzleşin kendizinle, kendinizi affedin. " evet hata yaptm onu hayatıma aldım, sustum cevap veremedim" ama ben bir insanım hata yapmaya hakkım var bu beni kusurlu yapmaz. eski halinizi dövmeyin sevin :) şefkat gösterin kendinize. bir arkadasınız gelip anlatsa ona sen de armut mu topluyodn tam dayaklıksın mı dersiniz?
boşver oldu bitti bundan ders al önüne bak, beşer şaşar mı dersiniz? iyisiyle kötüsüyle kabullenin kendinizi bütünleşin özşefkat okumaları yapın. her hatada kendimzi yerden yere vuruyoruz, çok da kötü yapıyyoruz vallahi.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…