Rüyalarımın Kadını Beyonce Knowles

Resimler super cnm beyonce 'u cok seviorum ve begeniorum tayra banks show da izledim bukadar mutevazi olunmaz yaa nasil guzel bir kisilige sahip bravo be kadina bak dedimopuyorumnanaktan

Şu anda canlı yayınlanan MTV WMA ödül törenindeki az önce sergilediği performansı harikaydı,ve yayına gelen görüntüleri umarım birazdan ödül alır.Çok şeker bir bayan :)

ben hiç sevmezdim bu kadını lisede arkadaşlarım ten rengimi gözlerimi fizigimi filan buna benzettiler sınıfta adım çakma diye cıktı o zamandan beri seviyorum :) ama onların benzetmesiyle olmuyo tabi

allahın gücüne gitmesinde beyonce un kocası maymundan 5 dk önce doğmuş
o nasıl bir çirkinliktir öyle

bir de beyonce o ayakkabılarla yolda nasıl yürüyor merak ettim.
ben düz ayakkabıyla 40 kere düşme tehlikesi atlatıyorum.

[/QUOTE]

akannehirakannehirakannehir öcalanmı yoksa nan bu yoksa öcalan imralıdan kaçıp kaçıp beyonceylemi buluşuyo adamın yapmadığı bi o kaldı zaten iğreç mahlukat turkbayragiturkbayragiturkbayragi

sarı tonları bir insana bu kadar mı yakışır yani!! ve bu kadın zenci kırması ya, yani sarı saç da 10 numara oluyomuş gayette.. biraz iri kıyım bi abla, normal haline nispeten zayıf hallerini çookk hoş buldum ki orda da zayıf değil, normal, o yüzden bence zayıf kalsın.. ayrıca kullanan vardır ama söyliyim, o platformlarla yürümesi normal topuklulardan daha kolay, ben düz yol özürlüsü olaraktan yürüdüm =)

Son düzenleme:
bu kadının kendisine de şarkılarına da bayılıyorum çok samimi geliyor bana...teşekkürler

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttt
varmı lan bana yan bakan
hatun benım asılanı yakarım(tesbıh sallayan üyesmıleyı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…