Rüyalarımın Kadını Beyonce Knowles

vücudu güzel değil bence.hele ki bacakları kötü..

ama onu özel kılan bişiler var özenti olmaması gibi..kendine has sesi ve duruşu

aman yarabbim ilk resimlerde giydiği beyaz taşlı mayo tarzı kostümü şahane bayıldımm.kum saati gibi vücuduaklinialirimsmile ayrıca tarzıda şahane,kendisine neyin yakıştığını bilip giyinen nadir kişilerdenalkisalkisalkis

Rüyalarımın bacakları
Boyu kısa değil bence standart bi boya sahip
günlük hayatta bile sürekli topuklu giymesi de bacaklarını ince gösteriyo
bi resimde düz sandalet giymiş,diğer resimlerle karşılaştırırsanız ne kadar kalın durduğunu farkedersiniz
kadın işi biliyor,boşuna giymiyor o apartman topukları

beyonce gerçekten çok başarılı ve güzel bi kadın bacaklarını çok beyeniyorum kalın bacak severim ama bunun ki çok güzel mesela rihannanında kalın ama bunun kiler bi ayrı ve canlı performansı müthiş videodada göreceğiniz üzere bir şarkıcıdan fazlası

ve şarkılarıyla olsun kendisine haz tarzıyla olsun harika bir diva

[video=youtube;NPP10z9nz8I]http://www.youtube.com/watch?v=NPP10z9nz8I[/video]

o performansi bende cok begenmistim müthisti cok emek vermisler belli, birde burda bacaklarini pek kalin bulmadim ben gayet hos ideal bacaklari var burda :) biraz zayifladi sanki güzel görünüyor :)

o performansi bende cok begenmistim müthisti cok emek vermisler belli, birde burda bacaklarini pek kalin bulmadim ben gayet hos ideal bacaklari var burda :) biraz zayifladi sanki güzel görünüyor :)

evet burda eskisi gibi kalın deyil biraz eritmiş heralde. ben kas zannediyodum bacaklarını

Hamileymiş ya inanamadım

Bu arada mavi çok yakışmış. Saç rengi ve modeli harika

Hamile olduğunu bilmiyordum. :))) epeydir çocuk yapmak için uğraşıyorlar diye biliyorum kocasıyla. Muratlarına ermişler demek. Sevindim valla.

Ben de bu kadına bayılıyorum ve dudaklarım haric fizik ve hatlarımız, kalça cm den gözünün yanındaki bene kadar aynıyız, coğu arkadasım da söyler cok benziyorsun diye ama ben ondan 3 cm uzunum, ah keşke inansam ona benzediğime, bayılıyorum !

Bunlar da benden birkaç resim kızlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…