Rüyalarımın Kadını Beyonce Knowles

Ten rengi ile saç rengi arasındaki uyum süpppeerrrr.
Koyu tene sahip olan bi insanın böyle renkleri kullanabilmesi vee yakışması çok nadir.
Bayılıyorum açıkçası bu saç renklerine.a.s
Ayrıca beyonce o kadar güzel gelmiyor gözümee ammaaa sevimli çook çekici biri.
Giyim tarzına gelince bazı kıyafetleri tarzıma uyuyor bazıları ise uymuyor..
Ama ayakkabılarııınaaa bayıldıımm yanii yok böyle birşey çok yüksek topuklu ve çok hoşlar:)

Hatunun Ten rengine bayılıyorum
Saç rengiylede çok uyumlu..
Hoş ama güzel değil..
Kilolu biri hemde bayağı bacakları çok kalın hoş görünüyor ama
Hatunda gram selülit yok-tatlicadiarzu-

müthiş bi kadın. yüzüyle tarzıyla sesiyle herşeyiyle mükemmell çok beğeniorum bayılıomm beyonce ye

nette gördüğüm fotolarından sonra pis biri olduğunu düşünüyorum o kadar para var ama epilasyondan haberi yok lülülülülülü

ben beyonce un bacaklarını sevemedım halen kızlar ya...cok langır langır gelıyor bana

Son düzenleyen: Moderatör:
bırı beyonce ye sölesn artk farklı klip istioruzzzzdelikafadulden cok guzel sarkıları war ama aynı klıp heep arkasnda 2kız syah beyaz fonda dans edioo bıktık be guzelimlmaz: bacakları ewet cok kalın gercekten ama o dert etmıo belli yoksa yag aldrrdı falan eritrdi poposuda buyuk zaten baldrlarıda olur okdr

eklenen son 2 fotoda resmen oynanılmış normalde öle değil kesinlikle bellide oluyo zaten evet bacakları kalın ama bu kadarda değil yani...yüzünü beğenmiyorum ama fiziği çok güzel...

aksıne orjınal oynanmamıs..
kendı offıcıal sıtesınden
bir ara cok kıloluydu sımdı toparladı canım yeni yeni

ama su anda gayet iyi...bir donem cıdden cok kotuydu

bu kadın bu bacaklarla nasıl bu kadar populer oldu bılmıyorum.erkekler erısemedıklerı ıcın bayılıyorlar bence.yoksa yolda bu bacaklara sahıp bırı yuruse onlerınden donup bakmazlar bıle

hakikatn o klça ne ya seviom bu kadıınıı amaa zayıf hali çok dha güsel ciddenn çok kilo almıs yaf

yaaa seviyorum bu kadını yaaa

kötü görüntüleri felan çıktı basında falan filan ama beni hiç etkiilemedi :))

seviyorum işte sesi güzel kendi de güzel.kendine özgü bu çizgide gitmesini diliyorum

kötü görüntü derken kıl tüy felan iştee :)))

biraz bacakları kalın kötü ama fizik değil her şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…