rüyaların gerceklıgı..

sevincmerden

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
231
1
116
Erzurum
arkadaslar merhaba ben ruyamda hamıle oldugumu ve embrıyomu gordum bırde bebegımın 1 yasındakı halını gordun halen gozumun onunden gıtmıyor o halı tıpkı esıme benzıyordu uzun boylu kırpıker desen uzun cok guzel bır erkek bebktı..ve aynı gun 2 arkadas daha ruyasında benım hamıle oldugumu gormusler..allahım ınsallah nasıp etmıstır..sızlere sorum hamıle bayanlar hamıle oldugunuzu ruyanızda goren oldu mu???

ben hamıle degılım ama ruyayla amel edılmez dıye bır laf bılırım bıde ruyayı neye yorarsan ole olur dıye duydum sen hayra yor hangısını ıstıosun allah gonlundekını bıllır zaten nıyet onemlıdır gonlun ferah olsun annelık duygusu hıssedılır belkıde bı ısarettır=)

ben hamıle degılım ama ruyayla amel edılmez dıye bır laf bılırım bıde ruyayı neye yorarsan ole olur dıye duydum sen hayra yor hangısını ıstıosun allah gonlundekını bıllır zaten nıyet onemlıdır gonlun ferah olsun annelık duygusu hıssedılır belkıde bı ısarettır=)

belkıde sureklı hamılelıgı dusundugum ıcın bılınc altına yerlesmıs bır ruyadır dıcem ama 2 arkadsta aynı gun aynı ruyayı goruyorlar cok tuhafıma gıttı ve bende bu ay tutturduk dedım hayırlısıyla napalım hamılelıgıme yoruyorum ınsallahda hamıleyımdır :)))

benimde bi arkadaşım beni hamile görmüş rüyasındaaa erkek bebeğim oluyomuş,bende rüyamda görmüştüm o ara......bide eşimin dedesi çok hasta altını bezliyolar yatak yaraları var ölüm döşeğinde hiç konuşmuyordu ama kayınpederime xxxx'in eşi hamile kalacak ve oğlu olacak demiş :))

ne diyelim Allahtan hayırlısı geleceği kimse bilemezz :34:

Rüyalar gerçeğe dönüşebilirler.
Bilinçaltı rüyaları olabileceği gibi bize rehberlik eden, mesaj veren rüyalar da vardır.
Sanırım bebek için çok dua ediyorsun ve kaygılanıyorsun.
Bu rüya Allah'ın izniyle sana bebeğin olucağını müjdeliyor gibi geldi.
Ben de kuzenimin hamile olduğunu ve oğlu olucağını görmüştüm.
Ertesi gün beni arayıp hamile olduğunu söyledi ve 9 ay sonrada oğlu oldu.
Annem de beni rüyasında görmüş. Hatta rüyasında ona söylenen ismi koymuş bana.

benimde bi arkadaşım beni hamile görmüş rüyasındaaa erkek bebeğim oluyomuş,bende rüyamda görmüştüm o ara......bide eşimin dedesi çok hasta altını bezliyolar yatak yaraları var ölüm döşeğinde hiç konuşmuyordu ama kayınpederime xxxx'in eşi hamile kalacak ve oğlu olacak demiş :))

ne diyelim Allahtan hayırlısı geleceği kimse bilemezz :34:

canım pekı hamılemısın??

Rüyalar gerçeğe dönüşebilirler.
Bilinçaltı rüyaları olabileceği gibi bize rehberlik eden, mesaj veren rüyalar da vardır.
Sanırım bebek için çok dua ediyorsun ve kaygılanıyorsun.
Bu rüya Allah'ın izniyle sana bebeğin olucağını müjdeliyor gibi geldi.
Ben de kuzenimin hamile olduğunu ve oğlu olucağını görmüştüm.
Ertesi gün beni arayıp hamile olduğunu söyledi ve 9 ay sonrada oğlu oldu.
Annem de beni rüyasında görmüş. Hatta rüyasında ona söylenen ismi koymuş bana.

ne guzel anlatmıssın oyle canım ya evet dua edıp kaygılanıyorum bende yumurta tembellıgı var esımdede sperm zayıflıgı var olmucak dıe cok tedırgın oluyorum yada olucak ama yıne dusukle sonuclanacak dıe tedırgınlıgım var ınsdallah dedıgın gıbı rüyam gerceklesır cok tesekkurler:)

canım pekı hamılemısın??

canım bu ay başlıcaktım klomene ve çatlatma iğnesine arkadaşım 2 gün oldu rüyasında göreli..doktor geçen ay senin ilaçsız bebeğin olmaz dedi tartusal verdi pko var adet oluyim diye ilaç bitti kahverengi kanamam oldu 2 gün ve 11 gün geçti hala adet olmayı bekliyorumm...ilaç mı etki etmedi anlamadım..

inş.ilaçları kullanınca hamiş kalırım ben bu ilaç kullanıcam aya hamişliği yordum hayırlısı bakalım canım sen test yaptın mı peki ?? :34:

canım bu ay başlıcaktım klomene ve çatlatma iğnesine arkadaşım 2 gün oldu rüyasında göreli..doktor geçen ay senin ilaçsız bebeğin olmaz dedi tartusal verdi pko var adet oluyim diye ilaç bitti kahverengi kanamam oldu 2 gün ve 11 gün geçti hala adet olmayı bekliyorumm...ilaç mı etki etmedi anlamadım..

inş.ilaçları kullanınca hamiş kalırım ben bu ilaç kullanıcam aya hamişliği yordum hayırlısı bakalım canım sen test yaptın mı peki ?? :34:[/QUOTbenım adetıme daha 1hafta var test yapmadım gun geceene kadarda yapmıcam cunku her ay husranlık yasıyorum :(( pekı sen kan testı falan yaptırdın mı??

ne guzel anlatmıssın oyle canım ya evet dua edıp kaygılanıyorum bende yumurta tembellıgı var esımdede sperm zayıflıgı var olmucak dıe cok tedırgın oluyorum yada olucak ama yıne dusukle sonuclanacak dıe tedırgınlıgım var ınsdallah dedıgın gıbı rüyam gerceklesır cok tesekkurler:)

Birşey değil canım.
Sen kalbini temiz tut ve dua et.
Allah ol dediği an olur.
Sen içini ferah tut. En hayırlı zamanda olucaktır.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Birşey değil canım.
Sen kalbini temiz tut ve dua et.
Allah ol dediği an olur.
Sen içini ferah tut. En hayırlı zamanda olucaktır.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

amin canım ya 1 yıldır beklıyoruz ama gelen gıden yok :)) ama hayırlısı dıyoruz herseyde bır hayır vardır

bende her ay hüsran yaşayanlardanım,gebelik testini elime almıyorum artık...adet olmayı sağlayan bi ilaç hesapladım 11 gündende fazla olmuş adet olmam gerekirdi....kafam karıştı bi 5 gün falan daha bekliyim olmadı test yaparım doktora giderim..gebelik yoksa neden olmadım halaa???

bende her ay hüsran yaşayanlardanım,gebelik testini elime almıyorum artık...adet olmayı sağlayan bi ilaç hesapladım 11 gündende fazla olmuş adet olmam gerekirdi....kafam karıştı bi 5 gün falan daha bekliyim olmadı test yaparım doktora giderim..gebelik yoksa neden olmadım halaa???

benım gunum gecmeden yanı adetıme 1 yada 2 gun kala gıdıyorum kan testı yaptırıyorum anca sabredıyorum ama her ay husranla eve donuyorum :(( canım sen nasıl sabredıosun nıe yaptırmıyosun ben olsam sımdıye 11 kez yaptırmıstım ınsalah hamılesındır canım ya bak merak ettım :)) belırtı falan varmı

benimde 1 yılı geçti bekleyeli...

Allah nasip eder inş. ben tedaviye yoğunlaştım artıkk :34:

allahım sanada en kısa zamanda hamılelıgı nasıp eder ınsallah cok kotu bır duygu bugun 2 arkadsla oturdum 2sıde hamıle onların adına mutlu oldum ama kendı adımada cok uzuldum neden ben hamıle kalamıyorum dıe allahım bıze en kısa zamnda nasıp etsın ınsallahhhh

benım gunum gecmeden yanı adetıme 1 yada 2 gun kala gıdıyorum kan testı yaptırıyorum anca sabredıyorum ama her ay husranla eve donuyorum :(( canım sen nasıl sabredıosun nıe yaptırmıyosun ben olsam sımdıye 11 kez yaptırmıstım ınsalah hamılesındır canım ya bak merak ettım :)) belırtı falan varmı

doktor umutsuz konuşunca ben umutlanmayı bıraktım artık.... belirtiler adet belirtisiyle aynı

gögüslerim çok acıyo
bel ağrılarım var
idrar koyu

ben belirtilerede inanmıyorum artık önceden psikolojikte oluyordu da bende...

zaten adet tarihim hep belirsiz 2-3 ayda bir hastalanıyorum ondan günüm geçti bile diyemiyorum...tam zamanında adet oliyim zamanında diye ilaç verdi ama günüm geçti ondan normaldede belirsiz olduğu için takmıyorum..

yumurtalarım gelişmiyor..üstelik pko var..büyüsede çatlamıyor..eşiminde sperm kalitesi çok iyi değil...ondan pek ümitlenmiyorum

Back
X