Rüyam ve sevgilimi kıskanmam

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
2 yıllık bir birbilkteliğim var Allah nasip ederse okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz..
Erkek arkadaşım kıskançtır ama beni rahatsız etmiyo bu durum kıskandığı zaman bile güzel tatlı bir dille ifade eder hiç sesini yükseltmez..
Bugünde rüyamda erkek arkadaşımı ve ailesini gördüm biz farklı şehirlerdeyiz ı Yüzden özlem çekiyorum..
Rüyamda onun ailesi benim ailem oturuyoruz ablasına öyle bi sarılmış ki rüyamda bile kıskanarak uyandım..
Tabi bunu söyledim seni ablandan kıskandım nasıl sarılmıştı sana öyle ben sana hasretken dedim..
Erkek arkadaşım sadece şunu dedi : "aşkım benim sen benim herşeyim olacaksın, sadece beni kıskan " dedi..
Kız Arkadaşlarım büyük tepki verir Sakın kıskandığını söyleme demişlerdi ben söyledim be tepkisi Hiçte öyle olmadı bu normal mi

2 yıllık bir birbilkteliğim var Allah nasip ederse okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz..
Erkek arkadaşım kıskançtır ama beni rahatsız etmiyo bu durum kıskandığı zaman bile güzel tatlı bir dille ifade eder hiç sesini yükseltmez..
Bugünde rüyamda erkek arkadaşımı ve ailesini gördüm biz farklı şehirlerdeyiz ı Yüzden özlem çekiyorum..
Rüyamda onun ailesi benim ailem oturuyoruz ablasına öyle bi sarılmış ki rüyamda bile kıskanarak uyandım..
Tabi bunu söyledim seni ablandan kıskandım nasıl sarılmıştı sana öyle ben sana hasretken dedim..
Erkek arkadaşım sadece şunu dedi : "aşkım benim sen benim herşeyim olacaksın, sadece beni kıskan " dedi..
Arkadaşlarım sakın kıskandığını söyleme
Kızabilir ablamdan mı kıskanıyosun diye demişlerdi ben söyledim ve tepkisi Hiçte öyle olmadı bu normal mi
Yaaa kizimm sen fakemisin yoksa etrafta hava atacak kimsen mi yok sacmasapan seyleri dert adi altinda aciyosun askim bocegim bilnem ne dedi bana sizce bu normal mi ?sence sorularin normal mi kime hava atiyorsun anlamadim ki :D bende mutluyum napayim buraya caktirmadan nispet icin kociisssimmm bugun bana supriz yapppmisss ama gul yerine orkide almiş sizce bu normal mi???? Bu kadar yani gecen konunda ayni sacmaliktaydi

Yaaa kizimm sen fakemisin yoksa etrafta hava atacak kimsen mi yok sacmasapan seyleri dert adi altinda aciyosun askim bocegim bilnem ne dedi bana sizce bu normal mi ?sence sorularin normal mi kime hava atiyorsun anlamadim ki :D bende mutluyum napayim buraya caktirmadan nispet icin kociisssimmm bugun bana supriz yapppmisss ama gul yerine orkide almiş sizce bu normal mi???? Bu kadar yani
al benden de o kadar. saçmalığa gel... çocuk ne güzel cevap vermiş, kızmaması normal mi diyor.. bela arıyor herhalde

Arkadaşlarım sakın kıskandığını söyleme
Kızabilir ablamdan mı kıskanıyosun diye demişlerdi ben söyledim ve tepkisi Hiçte öyle olmadı bu normal mi
Bilmiyorum hadi kuzen felan gene neysede ama kardeş bu kıskanman abartı canım sadece rüyada mı kıskandın gerçektende öylemisşn

Gördüğün rüya aslında senin bilinç altında düşündüğün bir şey belli çünkü hiç inksr edip şaşırmamışsın, bu ne biçim bir rüya dememişsin.
Sence bu normal mi?

al benden de o kadar. saçmalığa gel... çocuk ne güzel cevap vermiş, kızmaması normal mi diyor.. bela arıyor herhalde
Bela degil onceki konusunuda okudum kizda nasil bir asssagilik kompleksi varsa burada gidermeye calisiyor sadece dert olmayan aslinda hosuna giden seyleri dertmis adi altinda buraya aciyor ama aslinda dert degil :))) gozuktugu uzere ruya gormus kiskanmis sevgilisi cok guzel birsey soylemis bunun onunda hosuna gitmis sizce bu normal mi diyede buraya yaziyor okadar dert oldugundan degil

Bunun nesi anormal? Beni nasil ablamdan kiskaniyosun mu deseydi te allahmm

Iıı seyyy anlamadım galiba  olay rüya anladımda gerçektede kıskanmış galiba kardeşi kıskanmak garip geldi saat ilerledi uykusuzluk vurdu başa
Yok ben vurgulamak için tekrar söyledim rüya diye :rolleyes:
Bilinçaltında var bu hanım kızımızın ki görmüş rüyayı, normalde ben görsem ne alaka yaaa derim :rolleyes:

Yok ben vurgulamak için tekrar söyledim rüya diye :rolleyes:
Bilinçaltında var bu hanım kızımızın ki görmüş rüyayı, normalde ben görsem ne alaka yaaa derim :rolleyes:
Aynen katılıyorum bende dedim ne diyorum kızımı uyutmaya çalışıyorum uyumamak için direnirken beyin hücreleri zarar görüyor galiba incelikleri yakalıyamıyorum iyi geceler

Rüya diye normal karşılamış da olabilir, kötü algılamamış da olabilir, uzakta olmanızdan özleminize verip normal görmüştür. Sakin bir yapıda zaten benim anladığım. Ama tepki de gösterebilirdi, aşırı bulunur genelde.
Ayrıca buna benzer kıskançlıklar da sadece sahiplenmekten ilgiden, ilgi kıskanılıyor, illa başka anlamda kıskanmayı algılamamak lazım, hasta değilse kimsenin "ablasıyla aldatacak" düşüncesinde olduğunu sanmıyorum. Tabi yine de abartmamak daha iyi..

Back
X