Rüya Yorumları Ruyam

cellinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
168
101
103
31
Kizlae ben 35 haftalik gebeyim ve simdi size ruyami anlatayim.soyle baslayayim kendi ailemin evindeydim dogum yapmistim ve bebegim besikte agliyordu annem karni ac dedi elime alip emzirmeye basladim ondan sonra alti kirlenmis diyip temizlemek istedim yere iki minder koyup ustunde bezini cikardim temizledim ve ben bur baskasindan bana bez getirmesini istedim o bezi getirene kadar bebek once mindere isedi sonrada kaksini yapti bebegin ustundeki butun kiyafetleri cikarip bir muslugun altinda yikadim ve tekrar ustunu giydirmeye ugrastigimda giderek bebek kuculdu zatifladi ve nefesi durdu ben bagirarak aglamaya basladim derken uyandim tekrar uyudugumda yine kucagumda ayni bebegi gordum kalabalik bir yerdeydim yine vebegin alti kirli degismem gerek diyip altini actim arkadasima bana bez getirirmisin dedim yine bebek alti acikken kakasini yapti bende yine ustundeki butun kiyafetleri cikardim yikamak istedim kafami kaldirdigimda buldugum yerde arka arkaya sirali birsuru havuz ve surekli akan cesmeler vardi kendimde dizime kadar gelen bir havuzun icine girdim su soguktu bebegim usur diye sicak su akan cesme aradim baya ondan sonra cesmeyi buldum ama bu sefer bebek hic durmadan ishal gibi kakasini yapiyordu benimde elim altindaydi ustum kiyafetlerim hersey bebegin kakasi oldu sonra ben tam onu suyun altina tuttum yikarken uyandim ama arka arka iki kez benzer ruya girunce merak ettim benim icin yorumlayan olursa sevinirim .

Dışkı size bebeğin para ve bereket getireceğine işaret.Su ise herşeyin su gibi akıp yolunda gideceğinin simgesi.içiniz çok rahat olsun zayıf görmeniz üşür mü endişeleri sizin doğum sağlıklı geçer mi ve ben bakımının altından kalkar mıyım endişelerinizin yansıması..Mutlu rüyalar,mutlu doğumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…