çook sağol ya şimdi çok saçma geliyor farkındayım ama ben ıkı hafta önce fal baktırmştımm..kadın bana dedıkı ıkı vakte kdar hatının askıyla karsılascaksn kumral bırı fln dedi...bn böyle çok takmadım snra neyse gçen persembe ben bır çocukla knustum bı snaw hakkında, ama çocuğu tanmıorm bile öyle rastgeldi..o gce falcı ruyama grdı, bak bu işte sakın bnu kaçrma fln dedi..ben böle tırsarak uyandım..kendı kendme dıorm dha adını ble bılmıorm..nse face grdım bı baktım tesadufen face onu önermiş bana :S iyice şok oldum tesdfe bak yaa fln dedım kendıme..sonra ama eklemedm onu..gce yattım, kadın tekrar ruyama grdı bak o senın askın kaçrma lutfen fln dedi, boğazıma bındı..ben çok korktum böle...nyse dyanamdm çocuğu ekledım bı baktım aynı gun doğmusuz....vay canına fln dye dsundum..kadın ruyama tekrar grdı bak sna dıorm kaçırmaa onu sakınnn lutfen fln dedi...ben böle çok krarsızım, ruyalrdan çok etkılendım, aklıma dstu çocuk :S napmlyım
ya böle drek yazınca çok bast gbı oldu ama ben gerçkten etkılendım..ben ılşkılerınde problem ysayan bırıyım normalde, sewemıorm gerçekten, kadın ruyama grıo aşık olcağın ksı dıo ve ben artık gcelerı uyuyamaz oldumm :S bu benim içmde gderek büyüo
bir kere akıldan fala inanmayı çıkar ... kimse geleceği bilemez bence çok etkisinde kalmışsın hele hele uyuyamayacak duruma gelmen ... uykusuzlukdan hasta olursun bacım ... bir de tanımadığın bilmediğin çocuk yani...
ben fala ınanma öylesıne muhabbet olsun dye baktırdım ama ruyalarma grınce durup drurken işte ne blıyım..:S bır de hergun bırıyle tanısıosn bırıyle knusuosun ve neden o çocuk...gerçkten kaçırmamam mı grekıyor acaba :S kendımı yemeye basladım...
eger o senin hayatinin askiysa ve senin kismetinse bekle hic bisi yapma o nasil olsa seni bulur. bu ruya konusuda kafana taktigin icin oluyo. insan ne gormek isterse onu ruyasinda gorur ama bunun farkinda olmadan!
eger o senin hayatinin askiysa ve senin kismetinse bekle hic bisi yapma o nasil olsa seni bulur. bu ruya konusuda kafana taktigin icin oluyo. insan ne gormek isterse onu ruyasinda gorur ama bunun farkinda olmadan!
bak tatlim hic kimse (allahtan baska) ama hic kimse gelecegi bilemez. senin ruyalarin ve o tesadufler evet belkide bi isarettir ama bunuda bilemeyiz. bence cok fazla usteleme, herseyi zamana birak, o cocuk senin kismetinse sana gelirr doner.
Rüyama aksakallı dede girdi gibi yazmışsın. Fala hiç inanmam falcıları da hiç sevmem. Sen bu kadını fazla kafaya takmışsın bilinç altına girmiş sen kafaya takmadım desen bile bilinç altı hafızaya kazımıştır. Faceden o çocuğu bulmanda bir mucize değil.
fala inanmam ama kimisi çıkar.bilmiyorum ben eşimle tanışmadan 1 ay önce tarot baktırmıştım.adamın baş harfinden tipine kadar hepsi çıkmıştı 1 ay sonrada kocam çıktı karşıma bilemiyorum ne kadar inanmak gerekir
Rüyama aksakallı dede girdi gibi yazmışsın. Fala hiç inanmam falcıları da hiç sevmem. Sen bu kadını fazla kafaya takmışsın bilinç altına girmiş sen kafaya takmadım desen bile bilinç altı hafızaya kazımıştır. Faceden o çocuğu bulmanda bir mucize değil.
ya olaylar mucize demiyorum ki ben....olaya o açıdan bakınca kestirilip atılabilir evet belki, ama benm tanısabileceğim milyonlarca kumral çocuktan herhangi birinde değıl de neden o kişide girdi rüyama dye dsunuyorum sadece..face sosyal bir ağ, çocuğu ordan bulmam elbettekı mucize değil, ama benm gördüğüm rüyalara kendı beynımde daha adını bıle bılmıorum neyse salla cevabını vermişken bir griyorum face bakıorum o kişi bana önerilmiş....birşeyler tesadüfle üstüste gelınce insanın kafası illaki karışıyor.
fala inanmam ama kimisi çıkar.bilmiyorum ben eşimle tanışmadan 1 ay önce tarot baktırmıştım.adamın baş harfinden tipine kadar hepsi çıkmıştı 1 ay sonrada kocam çıktı karşıma bilemiyorum ne kadar inanmak gerekir