Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bilinçaltı olayı dmı? hiç de o gözle bakmamıştım o çocuğa ama:78:eger o senin hayatinin askiysa ve senin kismetinse bekle hic bisi yapma o nasil olsa seni bulur. bu ruya konusuda kafana taktigin icin oluyo. insan ne gormek isterse onu ruyasinda gorur ama bunun farkinda olmadan!
ya olaylar mucize demiyorum ki ben....olaya o açıdan bakınca kestirilip atılabilir evet belki, ama benm tanısabileceğim milyonlarca kumral çocuktan herhangi birinde değıl de neden o kişide girdi rüyama dye dsunuyorum sadece..face sosyal bir ağ, çocuğu ordan bulmam elbettekı mucize değil, ama benm gördüğüm rüyalara kendı beynımde daha adını bıle bılmıorum neyse salla cevabını vermişken bir griyorum face bakıorum o kişi bana önerilmiş....birşeyler tesadüfle üstüste gelınce insanın kafası illaki karışıyor.Rüyama aksakallı dede girdi gibi yazmışsın. Fala hiç inanmam falcıları da hiç sevmem. Sen bu kadını fazla kafaya takmışsın bilinç altına girmiş sen kafaya takmadım desen bile bilinç altı hafızaya kazımıştır. Faceden o çocuğu bulmanda bir mucize değil.
fala inanmam ama kimisi çıkar.bilmiyorum ben eşimle tanışmadan 1 ay önce tarot baktırmıştım.adamın baş harfinden tipine kadar hepsi çıkmıştı 1 ay sonrada kocam çıktı karşıma bilemiyorum ne kadar inanmak gerekir![]()