Rüya Yorumları Rüyama yorum yapabilir misiniz

MightyPineapple

La Chica Bonita
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
3.242
5.175
73
Son rüyalarımda sürekli yurtdışında olduğumu görüyorum, gece rüyamda aile bireylerimle uçağa bindiğimi gördüm. Uzun bir yolculuk ama su gibi akıyordu, abimi ve kuzenimi ve en yakın arkadaşımı hatırlıyorum. 3'lü koltuğun bir ucunda ben, bir ucunda kuzenim oturuyoruz, ortamız boş, kızın teki gelip aramıza oturuyor. Uçakta da bir sürü boş koltuk var, kuzenimle aramıza oturdun diye sinir oluyorum Öyle bir rüyaydı işte, yorumlayacak var mı?

bu kuzeninle arana biri girecek canım kız görmen de sevgilisi varsa kuzenin o dur ya da yeni sevgili yaparsa o olacak.. bak bende eskiden halamn oğlu ile çok samimimiydim rüyamda kuzenimle gezerken sarışın bir kız gördüm renkli gözlü gibi ama yüzü olgun gibi duruyo sözde aynı yaşıtız ama aramza giriyodu kuzenimn bana aldığı hediyeyi elimden alıyodu kıza uyuz oluyodum ve gerçekte o kız kuzenmn sevgilisi oldu şimdi beni onun facesiden filan çıkardı bak teccrübelere sabit bir rüya ayrıca aynı kızı görmem nedir anlayamadm birde benm hakkımda ileri geri konuşuyomuş

Yine dün yurtdışındaydım rüyamda ne oluyor böyle rüyama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…