Günaydın kızlar buraya yazıyorum belki neden yazdın nasıl cevap bekliyorsun diyeceksiniz ama kafam karıştı
Benim ortaokuldan bir sınıf arkadaşım vardı , bayan. 3 yıl beraber okuduk kendisiyle birbirimizi pek sevmezdik öyle tartışma yaşanmamıştı ama karakterlerimiz birbirine uymuyordu,sohbetimiz falan da yoktu zaten,ikimiz de artık birbirimizi ne kadar sevmiyorsak yıllıkta en son sıra da ikimizin adı yazılı
ortakokuldan mezun olalı 9 sene falan oluyor bu arada. Kızı bu süreçte 1 kez kesin gördüm geçen seneydi, 2 kere de görmüş olabilirim öncesinde.
Neredeyse 1 yıldan beri ara ara rüyalarıma giriyor, kendi kocamı annemi babamı arkadaşlarımı rüyamda görmüyorum bu kadar.
Ama takmadım kafama.
Bu hafta 4 gün içinde 3 kez gördüm, en son gece gördüm
Artık kafama takılmaya başladı neden görüyorum diye .. Eğer hani kafama takıyor olsam görmem normal de hiç takmadım alt tarafı bir rüya sonuçta dedim ama bu hafta bu kadar sık görmek bana neden diye sorduruyor..
Hadi okul zamanında görseydim normal her gün beraberiz, fakat yıllar geçmiş aradan.......
Genel olarak çok iyi görüyorum arkadaşımmış gibi iyi anlaşıyoruz gülüyoruz seviyoruz birbirimizi, 2 gün önce gördüğümde aynı ortaokuldaki kendini beğenmiş tavırlarındaydı, gece gördüğümde de uzaktan gördüm sadece birinin elini tutmuştu ..
Aslında çoğu zaman rüyadır deyip geçerim ama rüyalarım aslında bana genel anlamda yön verici olmuştur ,mesaj içeriklidir. Acaba bu rüyalarım bana ne anlatmak istiyor kızlar çünkü devamlı devamlı alakam olmayan bir insanı rüyamda görünce gerçekten kafama takılmaya başladı artık.........