Dün sabah rüyamda poddle cinsi bir köpek gördüm benim poddle cinsi bir köpeğim var Rüyamda yerde yaralı şekilde gördüm köpeği inliyordu araba çarpmıştı çok etkilendim ve uyanır uyanmaz eşime anlattım bu durumu neyse eşim işe gitti benim de dişçiye gitmem için evden çıkmam gerekiyordu yolda rüyamda gördüğüm köpeği gördüm Ölü bir şekilde yerde yatıyordu araba çarpmış altına gazete koymuşlar tabi o şekilde bırakmaya gönlüm razı gelmedi üzerinde sinekler vardı yani bir şekilde çürümesini istemedim ve Keçiören’deki hayvan mezarlığına gittim i çipi üzerinden sahibini bulduk ve defin işlemleri yapıldı Ama anlayamadım hala anlam veremedigim şey ben o köpeği nasıl rüyamda gördüm eşime anlatmamış olsam diyeceğim ki kafayı yedim herhalde Bu nasıl olabilir bunun bir açıklaması var mı yani bunun dini ya da farklı bir açıklaması var mı rüyamda görmüş olduğum köpeği nasıl canlı olarak görebiliyorum? Yani önceden mi sezdim nasıl oldu ne yaşıyorum o kadar garip hissediyorum ki… Eğer ben onu bulmasaydım defin edilmesaydı belki de orada böcekler tarafından yenilecektik çünkü kimse durmadı kimse almadı o köpeği oradan kimsede almayacaktı eminim
sizin psikolojiniz mi bozuk sıkıntınız mı var arka arkaya sürekli konu açıyorsunuz hepsi birbirinden alakasız hepsinde ayrı ruh halindesiniz ayrıca wp konuşması da aşırı fake ya netten yapılmış gibi bu şekil wp kullanan mı kaldı
Ben anlamadım zaten nerede ne şekil garip olay var hepsi sırayla başınıza geliyor seçilmiş insansınız herhalde
Konu kapandı yazamadım Mune
bu kişinin iki üyeliği var
son konusunda konuyu düzenledi
İlk halinde
Kocasıyla mı tartışmış nolmuşssa o gün evden gidiyor akşam geri dönüyor demiş diye sitede linçlenmiş eşi bir şekilde ona sitem etmişti
ama şu an bu üyelikle böyle bir konusu yok muhtemelen ikinci üyeliği bunu hemen fark edip konunun sonunu değiştirdi
Hem sabahtan beri saçma sapan arka arkaya alakasız konular açıyor hemde ikinci üyelik ilk üyeliğini çözemedim ama belliydi bir şey olduğu sabahtan beri kafayı yemiş gibi davranıyor
Çok başlangıç seviye wp gibi ya herkes artık renkli kullanıyor en azından benim çevrem bu şey gibi wp yeni açmış gibi ondan bana fake geldi benimki böyle mesela
Ama her ihtimalde konu sahibinin ikinci üyeliği bu da fake olma ihtimalini güçlendiriyor aynı gün kocasıyla yemeğe gitti dişçiye giderken köpek buldu üstüne kocasının hediyelerini dert etti vs vs
Çok başlangıç seviye wp gibi ya herkes artık renkli kullanıyor en azından benim çevrem bu şey gibi wp yeni açmış gibi ondan bana fake geldi benimki böyle mesela
Ama her ihtimalde konu sahibinin ikinci üyeliği bu da fake olma ihtimalini güçlendiriyor aynı gün kocasıyla yemeğe gitti dişçiye giderken köpek buldu üstüne kocasının hediyelerini dert etti vs vs Eki Görüntüle 3671490
Dün sabah rüyamda poddle cinsi bir köpek gördüm benim poddle cinsi bir köpeğim var Rüyamda yerde yaralı şekilde gördüm köpeği inliyordu araba çarpmıştı çok etkilendim ve uyanır uyanmaz eşime anlattım bu durumu neyse eşim işe gitti benim de dişçiye gitmem için evden çıkmam gerekiyordu yolda rüyamda gördüğüm köpeği gördüm Ölü bir şekilde yerde yatıyordu araba çarpmış altına gazete koymuşlar tabi o şekilde bırakmaya gönlüm razı gelmedi üzerinde sinekler vardı yani bir şekilde çürümesini istemedim ve Keçiören’deki hayvan mezarlığına gittim i çipi üzerinden sahibini bulduk ve defin işlemleri yapıldı Ama anlayamadım hala anlam veremedigim şey ben o köpeği nasıl rüyamda gördüm eşime anlatmamış olsam diyeceğim ki kafayı yedim herhalde Bu nasıl olabilir bunun bir açıklaması var mı yani bunun dini ya da farklı bir açıklaması var mı rüyamda görmüş olduğum köpeği nasıl canlı olarak görebiliyorum? Yani önceden mi sezdim nasıl oldu ne yaşıyorum o kadar garip hissediyorum ki… Eğer ben onu bulmasaydım defin edilmesaydı belki de orada böcekler tarafından yenilecektik çünkü kimse durmadı kimse almadı o köpeği oradan kimsede almayacaktı eminim
buldunuz mı ilk hesabını çok merak ediyorum kocası niye evden gidip akşam geliyomuş kocayı koruyup buradakilere trip atıyor hayır anlamıyorum ki sanki biz sizi yoldan çevirip senin kocan niye böyle diyoruz sorun var ki gelip anlatıyosun bizde yorum yapıyoruz