• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruyamda gordum

Haklisiniz dogrusu bu ama acaba arkdsm ne dusunuyor :(( off yaa cok uzgunum
Kotu bi ruya olsa anlatmazdim ben belki hamiledr dye soyledm :(
senin anlatmanla, arkadasinin yasadiginin ne ilgisi var ki? suclu hissetmene anlam veremedim..

Mrb arkadaslar bi kac gu n once ruyamda 3senelik evli bir arkadasimi gordum onlara gitmistim. Henuz bebekleri yk bu arada. Neyse valizimi acyrm hic bisey yok cikolata var verebilecegim. Veriyorum birde pembe bi bebek elbisesi veriyorum . Gonlum sadece cikolataya razi gelmiyor.
Ruyayi arkadasima anlattim tabirlere bakti kiz bebek elbisesi iyi degilmis kotu haber falanmis dedi. Ama rengi acisindan iyiyms. Ertesi gun bana mesaj atti esi bosanmak istedigini soylemis saskinim cok uzuldum suan kendmi kotu hissediyorum :KK43: ben bebegi mi olacak acaba diye dusunerekten soyledim nerden bileyim off...
Senin rüyan yüzündenmi boşanıyorlar sanki ne alakası var, ne bağlantısı var.. Hiçbir anlam veremedim.

Tabikide benmle alakasi yok ama iste kendimi bi garip hissettim

İnsanlar neden böyle saçma şeyleri kendince anlamdırmaya çalışır ki? Böyle bir sebepten kendinizi suçlamanız çok saçma.

İnsanlar neden böyle saçma şeyleri kendince anlamdırmaya çalışır ki? Böyle bir sebepten kendinizi suçlamanız çok saçma.

Ya hayir kendimi suclamiyorum sadece bi garip hissettim sonucta bi anda bu asamaya gelinmemistr sucluyum benm yuzumden demiyorum. Sadece uzuldm.

kendinizi kötü hissetçek hiç bir durum yok..sonuçta rüya görmesenizde eşi boşanmak isteyecekti..

Back
X