- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
Evet oyle de derler ama iyiye yormak en iyisi bana gore. Hayrolsun insallah defiz mesela biri ruya gordum deyince.Korktummm :'( kimseye anlatmayayim en iyisi. Suya anlat su alip gotursun derler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oyle de derler ama iyiye yormak en iyisi bana gore. Hayrolsun insallah defiz mesela biri ruya gordum deyince.Korktummm :'( kimseye anlatmayayim en iyisi. Suya anlat su alip gotursun derler
Rüyayla amel edilmez. Siz yüreğinizi ferah tutun, sizinle bir alakası yok.
Kötü bi rüya görün ce iyiye yormak üç kez omzuna üflemek kimseye anlatmamak gerekirmiş.
Benimde çıkar rüyalarım.. ayakkabı kaybetmek ve düğünde halay bası olmak iyi gelmez mesela bunları aynı gün görmştüm gündüzüne babamı kaybttğım haberini almıştım hiç unutamam..
Olabilir böyle şeyler bazılarına malum oluyor işte. Bende ilk hamileliğimde halam rüyasında görmüş beni "karnım çok ağrıyor hala çok canım yanıyor" diye halamın dizinde ağlamışım. Halam korkmuş annemi aramış iyi mi rüyamda böyle böyle onu gördüm diye. Annemde beni aradı iyiyim anne yok bişeyim dedim aradan bir iki saat geçmedi bi kahverengi akıntım geldi doktora gittim ve bebeğin kalbinin atmadığını öğrendikSonrasında halam öğrendiğinde de çok üzülmüştü ama yapıcak bişey yok tabi...
ruya ne gorulurse gorulsun kotuye yorulmaz akla gelse de soylenmez hayirdir denir gecilir. pembe evet sıkıntı ama kiz bebek iyidir kucuk bi sıkıntı olup atlatacak insallah hayra ciksin
ruya ıle amel edılmez oyle denk gelmıstır sız gordunuz ondan oldu dıye bırsey yok ya sen gormeseydınde adamın yapacagı varmıs demek inşallah bosanmazlar ama sende kendını kotu hıssetmeMrb arkadaslar bi kac gu n once ruyamda 3senelik evli bir arkadasimi gordum onlara gitmistim. Henuz bebekleri yk bu arada. Neyse valizimi acyrm hic bisey yok cikolata var verebilecegim. Veriyorum birde pembe bi bebek elbisesi veriyorum . Gonlum sadece cikolataya razi gelmiyor.
Ruyayi arkadasima anlattim tabirlere bakti kiz bebek elbisesi iyi degilmis kotu haber falanmis dedi. Ama rengi acisindan iyiyms. Ertesi gun bana mesaj atti esi bosanmak istedigini soylemis saskinim cok uzuldum suan kendmi kotu hissediyorumben bebegi mi olacak acaba diye dusunerekten soyledim nerden bileyim off...
Benim rüyalarım cıkmaz ama aklımdan kimi gecirirsem diger gün onun ne olursa olsun bir konuda gectigini duyarım bilmm yani normal bence ..
Amin cnm. ...Basiniz sagolsn uzuldm mekani cennet olsn babanizin
Tamamen tasadüf boş ver zaten ayrılcaklarmış hiç takma kafana bak bende geçen yıl rüyamda mavi muhabbet kuşum varmış eşim kafesini açmış oda cama çarptı öldü neyse ben işe gittim eşimin izin günü arabayı garajdan çıkarıp kapının önüne park etmiş üstkomşu bizim mavi arabaya çarp kaç bütün kapıyı tamponu indir adi 3 gün eve gelmedi şikayet falan fossss çıkdı birşey yapamadık ne yani bende neden rüyama inanıp arabamı saklasaymaydım hiç demedim bile böyle birşey olacağı varmış oldu hiç üzülme değmez kaderde varsa ne gelir elden