- 21 Ekim 2019
- 31
- 19
- 18
- Konu Sahibi Leyl_Sevdalisi
-
Yani rüyanda görsüğün kişi büyük ihtimalle gerçektende daha önce gördüğün birisi. Bence etrafına daha dikkatli bak, bi yerlerde karşılaşma ihtimalin çok yüksekdilerim karşılaşırsin ve bu aşk gerçek olur.
Bizim bir tanidiga 8 senelik nişanlisindan ayrildigi gun biri seni kardesimle tanistiricam yarin demişti tanidikta istemememişti.
Ertesi gun kardesi geldi tanismaya. Bizim tanidik aglayarak yanimiza geldi. Bu dün ruyamda gorup aşik oldugum adam diye.
Sonra mi
Evlendiler cocuklari oldu.
Öyle garip bir şey ki, resmen tanıdığım herkesin fotoğrafına baktım. Sanki görsem tanıyacakmış gibi hissediyorum. Bakalım belki bir gün yollarımız kesilir veya bulurum
Konu sahibi evli ama kocasını mı aldatmış rüyasında onun heyecanı mı bu??? O, ooooPardon canım sen evliymişsin ben bilmiyodum şimdi baktım konularına. Ne diyim bilemedim valla bekar sandımdı
Konu sahibi evli ama kocasını mı aldatmış rüyasında onun heyecanı mı bu??? O, oooo
Evli misin eğer evliysen unut gitsin be abla ha eşini sevmiyorsan ki sevmiyorsan niye evlendin neyse ayrıl sonra düş rüyadaki prensin peşineArkadaşlar aklımdan çıkmayan bir meseleyi sizlerle paylaşmak istedim. Bir rüya gördüm. Rüyam da bir adam vardı ve ben ona aşıktım. Ama öyle güzel bir duygu, öyle tatlı bir heyecandı ki tarif etmem mümkün değil. Huzur doluydu, içimi ısıttı çok güzeldi. Birbirimizi seviyormuşuz ama açılmamışız halbuki hissettiklerimizi ikimizde biliyoruz. Geziyoruz, konuşuyoruz, utanıyoruz ama açık açık söylemiyoruz duygularımızı. Uyandığımda etkisi devam ediyordu. O kadar hoştu ki, aklıma düştükce o tatlı heyecan oluyor içimde. O adam kafamın içinden gitmiyor. Tanıdık biriydi ama net hatırlayamıyorum yüzünü. Çok tuhaf rüyam da ki adama aşık gibi hissediyorum kendimi. O yüzü arıyorum, içim tedirgin ve bir bilinmezin peşinde. Rüya tabirlerinde güzel yorumlar yapılmış ama ben yine de anlamlandıramıyorum.
Canım ben çok zor uykuya geçerim uykumda çok çabuk bölünür ama uyuduğum süre zarfınca full rüya görürüm, dolayısıyla hergün aksiyon filmi gibi tonla rüya gördüğümden rüyamda çok flörtözlerim olmuşturYani rüyanda görsüğün kişi büyük ihtimalle gerçektende daha önce gördüğün birisi. Bence etrafına daha dikkatli bak, bi yerlerde karşılaşma ihtimalin çok yüksekdilerim karşılaşırsin ve bu aşk gerçek olur.
Arkadaşlar aklımdan çıkmayan bir meseleyi sizlerle paylaşmak istedim. Bir rüya gördüm. Rüyam da bir adam vardı ve ben ona aşıktım. Ama öyle güzel bir duygu, öyle tatlı bir heyecandı ki tarif etmem mümkün değil. Huzur doluydu, içimi ısıttı çok güzeldi. Birbirimizi seviyormuşuz ama açılmamışız halbuki hissettiklerimizi ikimizde biliyoruz. Geziyoruz, konuşuyoruz, utanıyoruz ama açık açık söylemiyoruz duygularımızı. Uyandığımda etkisi devam ediyordu. O kadar hoştu ki, aklıma düştükce o tatlı heyecan oluyor içimde. O adam kafamın içinden gitmiyor. Tanıdık biriydi ama net hatırlayamıyorum yüzünü. Çok tuhaf rüyam da ki adama aşık gibi hissediyorum kendimi. O yüzü arıyorum, içim tedirgin ve bir bilinmezin peşinde. Rüya tabirlerinde güzel yorumlar yapılmış ama ben yine de anlamlandıramıyorum.
Rüyanın tabiri üstteki linkte daha önce açtığın konudaki 7 yıllık kocan rüyandaki adamEşim beni anlamıyor :(
Merhaba hanımlar. Kafam karma karışık çıkmaz bir yoldayım. 7 yıllık evliyim. Eşimle aslına bakacak olursak çok büyük kavgalarımız olmadı. Ama bir evli gibide olmadık. Arkadaş gibiyiz. Ben eşimle daha samimi olmak istiyorum. Mesela eşim elimi tutmaz ben tutarım. Gelip sarılmaz ben sarılırım...www.kadinlarkulubu.com
Hadi inşallah diyeyim aklımı çok meşgul ettiAbla bende ilk gördüğümde kurtulamayacam sanmıştım o histen. Ama inan unutuyorsun kaçç defa gördüm hepsi birbirinden farklıydı. Evliyim bazen yine görüyorum uyanıyorum amaaaan diyorum sadece rüya ve kocama sarılıp uyumaya devam ediyorum. Geçiyor korkma .
Pardon canım sen evliymişsin ben bilmiyodum şimdi baktım konularına. Ne diyim bilemedim valla bekar sandımdı
Evli misin eğer evliysen unut gitsin be abla ha eşini sevmiyorsan ki sevmiyorsan niye evlendin neyse ayrıl sonra düş rüyadaki prensin peşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?