Rüyamda kuzenimi görüyorum

ayperi901

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
5
-1
36
35
Merhabalar. Öncelikle belirtmek isterim ki kuzenimi topu topu toplasan 5 ve ya 6 kez görmüşümdür. Ama son 6-7 yıldır sürekli rüyalarımda belirli aralıklarla görüyorum. Nasıl görüyorsun derseniz. Cinsellik yok asla ama bana hep çok yakın. Ve bende rüyalarım da hep çok mutluluyum onunla,onun yanında olmaktan. Her rüyadan uyandığımda tövbe çekiyorum ne alaka ya neden sürekli görüyorum desem de cevap alamıyorum. Var mıdır benimle aynı durumda olan ? Bir ara görmedim 2 ay felan. Ama sonra tekrar başladı. Başka kimse kalmamış gibi sadece o ! Onu görüyorum ve durum canımı sıkmaya başlıyor. Sebebi ne olabilir ? Fikri olan var mıdır acaba ?

Merak ettim cevabiniz boyle mi olmali? Garip.
Ben soru soruyorum siz soru soruyorsunuz. Eğer amca çocuğuna nikah düşmez teyze çocuğuna düşer gibi bir cevap verecekseniz saçma olur o yüzden. Amca çocuğu. Evet öz kardeş sayılırız. Ama ortada kötü bir düşünce yok zaten.

Kuzen dediğin kardeş sayılır bana göre yani ne bileyim isteyelim deseler rüyamda gördüm zaten tamam mı diyeceksiniz

Size herhangi bisey soylemedim yada ithamda bulunmadim ne diye saldiriyorsunuz garip yani.

Hiç bir ilgim olmamasına rağmen o kişiyle onu görüyor olmam çok ilginç değil mi Sizcede?
Bana ilginç gelmedi açıkcası belki de ben rüyalara çok fazla anlam yüklemediğim için olabilir..(Ayrıca Rüyalarım çıktığı halde çok fazla anlam yüklemem)Evliliği hiç düşünmediğim zamanlar da hayatımda da biri olmadığı halde rüyamda sözlendiğimi görmüştüm ve bir hafta içinde ilk görüşte aşık olup sözlendim sonra mesela bi arkadaşımı görmüştüm rüyamda hamileydi söyledim adet tarihi gelmemiş olduğu halde test yaptırdı ve hamile olduğunu öğrendi(korunduğu halde kalmış)bu ve bunun gibi daha birçok şey düşünün böyle olduğu halde bile rüyalara takılmam fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…