rüyamda sürekli ağaçtan meyve topluyorum ne anlama gelir bilen var mı

zeytinse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.184
692
53
genelde bu aralar sürekli meyve ağaçları görüyorum ve meyve topluyorum kayısı ve erik özellikle . :53::53:

Dur daha neler neler göreceksin. Hamilelikte yükselen hormonlar rüyaları çok gerçekçi çok ilginç hale getiriyo üç boyutlu film gibi. Tabi kötü rüya gördüysen de korku filmine dönüyo :) hepsi hormonların oyunuymuş doktor öye demişti.
Sen gene hayra yor her gördüğünü hayır olsun

Dur daha neler neler göreceksin. Hamilelikte yükselen hormonlar rüyaları çok gerçekçi çok ilginç hale getiriyo üç boyutlu film gibi. Tabi kötü rüya gördüysen de korku filmine dönüyo :) hepsi hormonların oyunuymuş doktor öye demişti.
Sen gene hayra yor her gördüğünü hayır olsun

teşekkür ederim :) ayyy bu damı hormon bu hormonlarda değiştirmedik şey bırakmadı ayol :))) ama evet rüya çok gerçekçi oluyor yediğim meyvelerin tadını bile alıyorum resmen :) hamd olsun pek korkmuyorum :D

tatlı bir oğluşun olacak canım

hımm hadi ya :) daha cinsiyetini öğrenmedik çok erkem ama ben çok merak ediyorum...rüya ile bi belirtisi var mı ki :))

tatlı bir oğluşun olacak canım

hımm hadi ya :) daha cinsiyetini öğrenmedik çok erkem ama ben çok merak ediyorum...rüya ile bi belirtisi var mı ki :))

ben de çok meyve görüyordum anneme söylediğimde Rabbimizin bize meyvesi bebek o yüzden görür hamileler dedi.en güzel tabiri bu bence.ama bazı meyve ve sebzelere göre de cinsiyeti tahimn edermiş eskiler :34::34:

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de...:emir_bebek:

ben de çok meyve görüyordum anneme söylediğimde Rabbimizin bize meyvesi bebek o yüzden görür hamileler dedi.en güzel tabiri bu bence.ama bazı meyve ve sebzelere göre de cinsiyeti tahimn edermiş eskiler :34::34:

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de
İNŞALLAH :D

Back
X