Rüyamdaki ilginç falcı Edirne'deki Melahat

Liv_19

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
7
1
6
İstanbul
Birkaç gün önce rüyamda bir falcı bana birşeyler diyordu. Adı Melahat, çingenelerin olduğu bir yerde yaşıyor, yaşlı bir kadın. Merak ettim internetten araştırdım ve Edirne'de yaşadığını öğrendim. Günlerdir her yerde numarasına ulaşmaya çalışıyorum. Ama bir türlü bulamadım. Numarasını bilen varsa lütfen bana msj atabilir mi?

Forumda sag üst kisimdan falci melehat yazarsan bbulursun canim böyle bir topic vardi

Arkadaşlar yeni üye olduğum için özel msj atamıyorum. İdilga ve zaman_zaman kullanıcılarında numarası var sanırım. Rica etsem benim için msj atabilir misiniz?

Bende melahatı arıyorum bulursanız sizde bana yazabilirmisiniz

bulursan banada at bende merak ettim

melahatı bende arıyorum arkadaşlar bulursanız banada haber verirmisiniz.. diğerlerine boşuna para vermeyeyim.

Ne Melehatmiş arkadaş herkes onu arıyor, rüyalara giriyor.

Melahat gittim yillar önce. İnanın hiç bir şey bilmiyor. Hatta yazıp verdiği yap dediği kağıdı bile karıştırsam dolapları bulurum

Evet çingene mahallesi,ayrı bir dünya ama
Saygılı temiz giyinen gençler, yokuş altında yıkanan halı lar.Temiz sokaklar .

Zaten edine otigarinda sorun b ineceğiniz dolmusu söylüyorlar. BAŞKA yere taşınmadi ise tek başınıza gitmeyin baya yürünüyor.

Reklam yapan salağın tekiyim !

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…