Rüya Yorumları rüyamı yorumlar mısınız sabah ezanından sonra gördüm

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
kızlar rüyamda çook karanlık bir yerdeyim ama aşırı karanlık hiç bişe görünmüyoo korkmuyorumda yürüyorum acaba sonunda ne var diye gidiyorum gidiyorum hani böyle masallarda olur ya kocaman pespempe ev onu görüyorum oyun parkı olurmuş çocuklar orada oynuyo bahçeli çook güzel bir ev.bu ev bi tanıdığımızn evi olurmş giriyorum içeriye oturuyorum masada

Sıkıntılı, stresli bir dönemdesiniz bunu kısa süreli(tamamen değil) atlatacağınız yada unutacağınız bir zaman olacak.

Son düzenleme:
Sıkıntılar içindesiniz ama bu sıkıntılar sizden kaynaklanmıyor, tamamen çevresel faktörlü. Yani siz aslında bir başınıza kararlar alsanız, yada tek başınıza olsanız, herşey geçecek. İçimden bir his, bir karar arefesinde olduğunuzu söylüyor, eğer bu kararı kendi başınıza alırsanız aydınlığa kavuşacaksınız...

canım yeni gördüm mesajını..kusura bakma geç cvp veriyrm.evet tek başıma kararlar alsam çok mutlu olacamda işte bu sözü yüreğime geçiremiyorum.( anlamışındır sanırım gönül meselesi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…