Rüya Yorumları Rüyamı yorumlayacak olan var mı

36snbhr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
139
19
48
Arkadaşlar dün etkisinde kaldığım bi rüya gördümde böyle deniz kenarı bi yere gitmişim karşıda dağlar var kar yağmış deniz sezonu açık ama bende geç kalmışım hava karanlık denize giriyorum yavaş yavaş sonra bi kaplumbağa görüyorum ayağıma yapışıyo çıkmıyo sonra uçuyo vuruyorum düşürmeye çalışıyorum düşmüyor sonra ısırıyo beni ayağımdan bi parça koparıyo sonra kabuğundan çıkıp gidiyo

Doğru bildiklerinizin birer yanılgıdan ibaret ve geçici olduğu vurgulanıp, kendinize olan güveniniz de yeterli olduğunuzu düşünmeniz, sizi ileriye değil zamanla insanlardan daha geride bırakacağına işaret var. İler de bir zaman da tek başınıza kaldığınızı ve yanıldığınızı anlayacaksınız. Kaplumbağa bu sebeple sizi ısırmış.. Belki ben yavaş ilerliyorum ama sen hiç ilerlemiyorsun. Der gibi. olmuş !

Hayr olsun...yalnızlık...ağır ağır giden sonucunu hemen gormek isyedigin iş/ işleri kabullenmemen...sorun yapmissin kendine bunlari...tatil ya da derdini dokebilecegin anlayisli kimselere ihtiyacini simgelemis daglar fakat guven problemi de var...ne yaparsan yap isler ağır gidecek uzun bir muddet sonra bir çırpıda sonuclanmasi ise sana biraz aci verecek ...yorumum bu...hayr olsun...

Çok teşekkür ederim yorumlarınıza arkadaşlar gerçekten doğru noktalara değinmişsiniz

Back
X