rüyamın etkisindeyim hala.

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
kızlar merhaba insan hayatta bir defa aşık olurmuş ya. bende öle bir aşk yaşadım 6-7 sene boyunca.

şuanda başkasıyla evliyim. kocamıda seviyorum. ama dün gece rüyamda eski sevgilimi gördüm. çok etkilendim. etkisinden kurtulamıyorum.

rüyamda bilmediğim sokaklarda yürüyorum. sonra bir eve giriyorum o var. sonra yatakta görüyorum birbirimizi. ama hiç bişey yapmıyoruz yanlış anlamayın. yan yana yatıyoruz sadece. sonra bana sarılmaya çalışyor. onun kokusunu içime çekiyorum. okadar etkileniyorumki o kokudan. şuanda hamileyim rüyamdada hamileymişim oda görüyor ama bieşy demiyor. annesi falanda vardı. hadi diyor gidip herşeyi kocana anlatıcaz isteyecez seni diyorlar. hep beraber bizim eve doğru gidiyoruz. yolda ben düşünüyorum kocam onun yanında olduğumu öğrenirse bende kesin boşanır ben bebeğimle ortada kalırım die. onlara diyorum olmaz yapmayın falan die.

böyle saçma sapan bir rüyaydı benim gördüğüm bi anlam veremedim.

( eski sevgilime karşı bişey hissetmiyorum. şimdiki kocamıda seviyorum merak edenlere şimdiden söyliyim. )

Normal bir şey bu tarz rüyalar. Özellikle de hamilelikte algılar daha da açılıyor.
Bilinçaltı çıkarıp getirmiş olabilir bu rüyayı ya da cidden eski sevgilinizle ilgili bir şeyler duyabilirsiniz.
Belki de bir yerde karşınıza çıkar şaşırırsınız.
İnsanlar özellikle rüyada dokunma hissini ve kokuları gerçekmiş gibi yaşayınca çok etkilenmek doğal.

ne yalan söyliyim çok garip geldi bana bu rüya. hamile olup ta eski sevgilisini görmek çok kötü. şahsen ben 2 hamileliğimdede hep doğacak bebişlerimle ilgili sezeryanla normal doğumla ilgili rüyalar görürdüm:) eşime deli gibi aşığım onu bile görmezdim yani ama sizin geçmişten kalan çok büyük bir sevgi varsa bilinçaltı rüyası olmuş olabilir. bir anlam yüklemeye gerek yok bence. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

bende arada bir rüyamda eski erkek arkadaşımı görüyorum. eskiden ne kadar sevmiş olsamda evli olmanın verdiği duyguyla rüyamda onu kovalıyorum hatta dövüyorum. ben artık evliyim uzak dur kocamı seviyorum diyorum. tabi rüyalarımızdan sorumlu değiliz. böyle bir rüya görmeniz normal bence.

rüya işte...
elimizden bişey gelmz, görmüşüzdür..

eski yaşanılanlar biliçaltındayken ,rüya olark dışa vurmuştur belki de..

Back
X