rüyasinda baska kizi öpmüs

allah iyiliğini versin emi sabah sabah güldürdün beni:)))))))

Son düzenleme:
yaa empati yapın kızlar , ben eşimi başkasıyla görünce çok kötü olurum. sabah bi hınçla kalkarım yataktan. sinir ederim adamı

ergen misiniz sanırım oylesınız bu ruyayı anlatan safta olsa olsa ergendır
dilerim arkadaşının erkekler hakkında son gözyaşı bu olur

Ruya , sonuçta bu gerçek değilki....NeDemek bilinç altında başka kız var da oyüzden görüyor...
Kendisi ruyasında bir erkek görse de sevgilisi onu yargılasa ne derdi acaba...........

Bilinçaltı, düşündüğünüz bir şeyi bilinçli olarak zihninizin derinine itmek değildir ki sadece...
Bilinç algıladığı her şeyi zaten kaydeder. Rüya da bilinçsiz olduğumuz anda ortaya çıkar.
Bilinçaltı yansımaları her zaman etki etmez rüyaya. Beynin deşarj olma durumudur ve
zaman içinde kaydettiği şeyleri farklı bir kompozisyonla da ortaya çıkarabilir.

Şöyle örnek vereyim; Ben karınca yemedim hiç ve böyle bir şeyi düşünmedim bile. Bir
maymun olduğumu da düşünmedim. Karıncanın tadını da merak etmedim. Ama
sanıyorum izlediğim belgeselleri birbiri ile ilişkilendiren zihnim kendimi maymun olup
afiyetle karınca yerken görmeme neden olmuştu

Edit : Bu arada rüyamda Carrie'nin avatarındaki kadar güzel bile değildim...

Son düzenleme:

Bende rüyamda amuda kalkarak su içmiştim bir kere,
Bilinçaltımda böyle bir istek yok ama !
Kankan biraz tuhaf sanırım ya da yaşı çok küçük.
Saçmalamasın bence tek diyebileceğim bu.

bu arada kankan kaç yaşında 5 mi 6 mı????

ha 6 olamaz,keza benim 6 yaşındaki kızım ,anne rüyamda korkunç canavar gördüm dediğinde, korktunmu annecim diye sorduğumda yoo niye korkuyum ki o bi kere rüya anne gerçek deil diyebiliyorsa ben daha fazla bi şey demem..

aa öyle deme Mevcan, bence ihanet sayılır, derhal ayrılsın arkadaşın konu sahibi.. bundan sonra ki sevgilisine de "rüya filtreleme sistemi" taktırmasını söylesin

arkadaşın erkeklere rüyaları esnasında olabilen diğer şeyi öğrendiğinde ne yapacağını düşünemiyorum

İyi ki hafife almışsınız. Rüyalar kontrol edilebilir durumlar değildir.

kankanı geçtim de o sevgilisi bunu kıza niye anlatıyor? şaka mı bu ya? kaç yaşındasınız siz? kankan öpmeyi bu denli dert ediyorsa, erkeklerin gördüğü rüyalar hakkında bilgi sahibi yok hiç heralde ahahahha koptum yaa.

Dün akşamki rüyamda sevgilimin başkasıyla evlendiğini benim de bunu çok normal karşıladığımı onların evine kalmaya gittiğimi falan gördüm hatta sonra beni uzaylılar kaçırıyordu neyse oraya girmesem daha iyi tam bir komediydi ne öpüşmesi evlendiğini gördüm ya
Rüya bu saçmalamayın yahu

hadi kızlar rüyalarımızın peşinden gidiyoruz
rüyayı takmayında kankanın erkek arkadaşı bunu neden kankana anlatmış ?
kankana söyle bunun üstünde dursun

arkadaşının sevgılısı abaza herhalde yazık etkısınden çıkamamış hala bıde tutmuş sevgılısıne anlatmış ne ruyalar göruyor mıllet o sadece öpüşmüşmü büyütmesın nesıne takılıyor anlamadım bence ruyayı geçsın bunun gıbı bişeyı neden anlatığını sorgulasın

Aklına takması normal çünkü sevgilisinin anlatması anormal bir durum, ne o mesaj verir gibi.

Tamam ben rüyamda esimi bir baskasi ile görünce nevrim dönüyor, ona kiziyorum falan uyku sersemligi ama sonra rüya oldugunu anlayinca geciyor Allah askina ne sacma sapan rüyalar görüyoruz, bazen mesela yillardir görmedigimiz aslinda hic aklimizin ucundan bile gecmeyen birini rüyalarimizda görmüyor muyuz? :) Arkadasiniz fazla abartmis, sevgilisi de niye söylemis o da ayri bir dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…