:)) hiç fena çocuk da değildi hani...
aslında rüya beni zorla evlendirmeleriyle başlıyordu; töre, dram, gözyaşlarıyla dolu genel izleyici kitlesine hitap eden bir rüyayken bi anda kablolu yayına geçti,ben de anlamadım
evet arkadaslar fikrinizi almak istedim...
benim kankanin erkek arkadasi ruyasinda baska kizi opmus hemde dudaginda ve o kiz tanidikmis (yani gercekten tanimiyor ama ruyada tanidik biriymis). Kankanin sinirleri tavan yapti sonucta bilinc alti diyor demekki aklinda var boyle seylerki ruyasinda gormus diyor.
Sizcede abartmiyormu ? yoksa benmi hafife aldim olayi ??
bu arada kankan kaç yaşında 5 mi 6 mı????
ha 6 olamaz,keza benim 6 yaşındaki kızım ,anne rüyamda korkunç canavar gördüm dediğinde, korktunmu annecim diye sorduğumda yoo niye korkuyum ki o bi kere rüya anne gerçek deil diyebiliyorsa ben daha fazla bi şey demem..
aa öyle deme Mevcan, bence ihanet sayılır, derhal ayrılsın arkadaşın konu sahibi.. bundan sonra ki sevgilisine de "rüya filtreleme sistemi" taktırmasını söylesin
benim kankanin erkek arkadasi ruyasinda baska kizi opmus hemde dudaginda ve o kiz tanidikmis (yani gercekten tanimiyor ama ruyada tanidik biriymis). Kankanin sinirleri tavan yapti sonucta bilinc alti diyor demekki aklinda var boyle seylerki ruyasinda gormus diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?