Rüyasinda bebegi oldugunu görüp hamile olan varmi ??

Deryax-

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
138
223
18
Meraba kizlar dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum ama . Bgun rüyamda penbiş kıyafetleriyle 2 3 aylik bi bebek grdum kucagimda bnim kizimmis okadar tatli okdar guzeldiki kucagimda gezdiriyodum boyle snra arkdslarim gruyo sevmeye geliyolar knusuyo kucagimda ben evde bekliyrum falan die arkadaslarim giderken ay nasil knusyo daha cok kcuk masALLAH kzima diom sonra diom ben seni nasil emzircem ki daha hc emzrmedim seni diom sapkasi ama bi tatli penbis penbis kyafetler sapkayi ckaryom saclari var accık bi tatliydiki anlatamam diom insanin kwndi ccgu nekadarda farkliymis ruyada olsa cok gzeldi adetime 5 6 gun var ama adet olcagim besbesli hic degisik biseyde yok oyuzden hamile miyim diyemiyrum artk kirmizilari grunce kalbim bi sizliyoki oyle bir hayal krikligi yok 2 senedir hayal krikligi cok zor aranizda boyle ruya gorup hamile oldugunu ogrenen varmi??

Ben hamile kaldığımı öğrenmeden önceki 15 gün boyunca rüyamda hamile olduğumu gördüm o kadar güzeldi ki rüyalar bebekler ama hiç önemsemedim çok istediğimden gördüğümü düşündüm ve hiç ihtimal vermiyodum zaten adet ağrımda vardı ama olmadım 4 gün geçince test yaptım pozitifmiş.bir yıldır bebek istiyoduk 11 ayda hiç böyle bi rüya görmemiştim.Sende hamilesindir inşallah.

Insallah kzumm ya :) ne guzel soylemisin insallahama adet olcagim okadar belliki umutlanmakda istemiom hic degisik belirti olsa neyse goguslerim herzamanki gibi şiş acıo sadece degisik bi belirti olsa heh tamam dicem

Insallah kzumm ya :) ne guzel soylemisin insallahama adet olcagim okadar belliki umutlanmakda istemiom hic degisik belirti olsa neyse goguslerim herzamanki gibi şiş acıo sadece degisik bi belirti olsa heh tamam dicem
Allah hayırlısını versin canım belirti için sanırım erken ben 6 haftalıkken belirtiler ortaya çıktı

İnş çıkar bende bebeğim olduğunu gormustum kendi rüyamda ve beni esimde dahil rüyasında cocukla görenler olmuş ve 4-5 ay sonra hamile kaldım şuan hamileyim yanı rüya hemen gerçek olcak diye birşey yok tatlım sabır et dua et illaki Allah sanada nasip eder ve ruyan hayırlara çıkar

Insallah canmm .Ne gzel sagsaglm sglkla kcagnza alirsnz insallah

Ben hamile olduğumu gördüm erkekti sonra düşük yaptığımı gördüm ve gerçekten bebeğimin kalbi durmus kürtaj oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…