Ben hamile kaldığımı öğrenmeden önceki 15 gün boyunca rüyamda hamile olduğumu gördüm o kadar güzeldi ki rüyalar bebekler ama hiç önemsemedim çok istediğimden gördüğümü düşündüm ve hiç ihtimal vermiyodum zaten adet ağrımda vardı ama olmadım 4 gün geçince test yaptım pozitifmiş.bir yıldır bebek istiyoduk 11 ayda hiç böyle bi rüya görmemiştim.Sende hamilesindir inşallah.
Allah hayırlısını versin canım belirti için sanırım erken ben 6 haftalıkken belirtiler ortaya çıktıInsallah kzumm ya :) ne guzel soylemisin insallahama adet olcagim okadar belliki umutlanmakda istemiom hic degisik belirti olsa neyse goguslerim herzamanki gibi şiş acıo sadece degisik bi belirti olsa heh tamam dicem
Allah hayırlısını versin canım belirti için sanırım erken ben 6 haftalıkken belirtiler ortaya çıktı
Allah hayırlısını versin canım belirti için sanırım erken ben 6 haftalıkken belirtiler ortaya çıktı
Hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebek emziriyordum..kızım oldu :)
Tersi olurmuş .
Teşekkür ederim Allah sizede nasip etsin inşallah.Aa allah bagislasinn :)
Amin canım sen ne kadar zamandır istiyosunRabbim sagsaglim saglikla sihhatla kucagina almayi nasib etsin bebginizi
İnş çıkar bende bebeğim olduğunu gormustum kendi rüyamda ve beni esimde dahil rüyasında cocukla görenler olmuş ve 4-5 ay sonra hamile kaldım şuan hamileyim yanı rüya hemen gerçek olcak diye birşey yok tatlım sabır et dua et illaki Allah sanada nasip eder ve ruyan hayırlara çıkar
Canım sana birşey sorcam hamilelik imzanın nasıl yaptın ben bunu bir turlu beceremedim olmuyor yaAllah hayırlısını versin canım belirti için sanırım erken ben 6 haftalıkken belirtiler ortaya çıktı
İnş canım Allah senin kucaginida boş birakmasin ve tüm isteyenlerinInsallah canmm .Ne gzel sagsaglm sglkla kcagnza alirsnz insallah
Amin canım sen ne kadar zamandır istiyosun
Amin canım sen ne kadar zamandır istiyosun
İnş canım Allah senin kucaginida boş birakmasin ve tüm isteyenlerin
Ben hamile olduğumu gördüm erkekti sonra düşük yaptığımı gördüm ve gerçekten bebeğimin kalbi durmus kürtaj oldum
Teşekkür ederim Allah sizede nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?