Rüyasinda bebegi oldugunu görüp hamile olan varmi ??

Canım sana birşey sorcam hamilelik imzanın nasıl yaptın ben bunu bir turlu beceremedim olmuyor ya
Kişisel bilgiler var kendi ismine tıkladığında aşağılarda hamilelik takvimi var oraya tahmini doğum tarihini yazacaksın internettede hesaplayıcı var tahmini doğum tarihini bide şu şekilde yazman lazım 16-12-2016 gibi

Evde test yaptım pozitifti ama eşime söylemedim kesinleşsin kan testinden sonra söylerim diye. Aradan bi kaç gün geçti. Eşim rüyasında erkek çocuğu olduğunu görmüş. Bi kaç gün sonra bende söyledim hamile olduğumu çok şaşırdı.

Görünen bi sorun varmı peki doktora gittiniz mi eşinle birlikte

Evet gittik cok skur bi sıkntı yok bnim ilthap var bnde bide dr. Kistler var dedi sagda solda 1 ay ymrtlarsan 3 ay ymurtlamassin dedi smdi bakalm 1 ay snra dr.a gitcem rahim filmi icin bitek ona baktrmadim ilthapdan tuplern kapanma olaslgi varms ama henuz hicde tedvi gormedim dr. Hapla tedvi baslayalm hamile kalmazsan rahim filmi istcem dedi ama ben bi an once gnede tuplere baktrmak istyrum

Ne kdar guzel sglkla alin kcagnza :)

Bi ay denesen ilaçla belki de açıktır olmazsa çekilirsin zor bi süreç inşallah tez zamanda hayırla sağlıkla bi bebeğin olur.amin

Hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebek emziriyordum..kızım oldu :)
Tersi olurmuş .

Aaa tersi miymiş?
Ben de gördüm 2 3 hafta önce. Aynı rüyada hamile kaldım, doğurdum, büyüttüm falan. 8 9 yaşına kadar getirdim. Elifti adı da, elif ismini sevmem elifler kızmasın
Psikolojiktir dedim. Hamileyim.

gerçekten mi. Çok sevindim Slim.. Kız gördüysen erkek olur derler bilmem
Keseyi gördün mü? Kalp atışı vs. Ay maaşallah ya. Çok mutlu oldum

Ben Bayadır rüyamda bebekler görüyorum son 2 aydır falan inşallah isteyen herkese nasip olur

Bende 2 3 kere ayni ruyayi gormustum surekli kucagimda bir bebek ve onu emziriyordum hepte ayni ruya sonra hamile oldumu ogrendim ruyamdan kalkarken icim gidiyordu keske gercek olsaydi diye suan 20 haftaligim cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…