Ben hamile olduğumu gördüm erkekti sonra düşük yaptığımı gördüm ve gerçekten bebeğimin kalbi durmus kürtaj oldum
Kişisel bilgiler var kendi ismine tıkladığında aşağılarda hamilelik takvimi var oraya tahmini doğum tarihini yazacaksın internettede hesaplayıcı var tahmini doğum tarihini bide şu şekilde yazman lazım 16-12-2016 gibiCanım sana birşey sorcam hamilelik imzanın nasıl yaptın ben bunu bir turlu beceremedim olmuyor ya
Görünen bi sorun varmı peki doktora gittiniz mi eşinle birlikte2 senedr 2
2 senedir canm 2.5 senelik evliyim
Tamam canım yaptım aynen oldu :)Kişisel bilgiler var kendi ismine tıkladığında aşağılarda hamilelik takvimi var oraya tahmini doğum tarihini yazacaksın internettede hesaplayıcı var tahmini doğum tarihini bide şu şekilde yazman lazım 16-12-2016 gibi
Görünen bi sorun varmı peki doktora gittiniz mi eşinle birlikte
Evde test yaptım pozitifti ama eşime söylemedim kesinleşsin kan testinden sonra söylerim diye. Aradan bi kaç gün geçti. Eşim rüyasında erkek çocuğu olduğunu görmüş. Bi kaç gün sonra bende söyledim hamile olduğumu çok şaşırdı.
Bi ay denesen ilaçla belki de açıktır olmazsa çekilirsin zor bi süreç inşallah tez zamanda hayırla sağlıkla bi bebeğin olur.aminEvet gittik cok skur bi sıkntı yok bnim ilthap var bnde bide dr. Kistler var dedi sagda solda 1 ay ymrtlarsan 3 ay ymurtlamassin dedi smdi bakalm 1 ay snra dr.a gitcem rahim filmi icin bitek ona baktrmadim ilthapdan tuplern kapanma olaslgi varms ama henuz hicde tedvi gormedim dr. Hapla tedvi baslayalm hamile kalmazsan rahim filmi istcem dedi ama ben bi an once gnede tuplere baktrmak istyrum
Bi ay denesen ilaçla belki de açıktır olmazsa çekilirsin zor bi süreç inşallah tez zamanda hayırla sağlıkla bi bebeğin olur.amin
8+2HAFTALİKTİ canimNe kadarlikdi bebeginiz ?
8+2HAFTALİKTİ canim
Teşekkür ederim canım .Rabbim herkese istediği zaman versin bebek.Anladmmm cnmm en kisa zamanda insALLAH hamile kalir sgsaglim kavsrsun bebegine alirsn insALLAH kucagina
Hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebek emziriyordum..kızım oldu :)
Tersi olurmuş .
Aaa tersi miymiş?
Ben de gördüm 2 3 hafta önce. Aynı rüyada hamile kaldım, doğurdum, büyüttüm falan. 8 9 yaşına kadar getirdim. Elifti adı da, elif ismini sevmem elifler kızmasın
Psikolojiktir dedim. Hamileyim.
gerçekten mi. Çok sevindim Slim.. Kız gördüysen erkek olur derler bilmemAaa tersi miymiş?
Ben de gördüm 2 3 hafta önce. Aynı rüyada hamile kaldım, doğurdum, büyüttüm falan. 8 9 yaşına kadar getirdim. Elifti adı da, elif ismini sevmem elifler kızmasın
Psikolojiktir dedim. Hamileyim.
Ben Bayadır rüyamda bebekler görüyorum son 2 aydır falan inşallah isteyen herkese nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?