Ben daha dün sabaha karşı rüyamda kendi evimde yatağımda olduğumu görüyorum kalktım gebelik testini dolaptan aldım ve tuvalette testi yaptım çift çizgi çıktı mutluluktan ağlıyorum hemen eşime söylemem lazım ama daha gece nobetinden gelmemiştir sabahı bekleyeyim dedim rüyamda. Ve tam da rüyamda bunu söylediğim saatler de görüyorum rüyayı. Bian da uyandım gözümü açtım eşim yok yanımda daha gelmemiş işten. Sonra kendi kendime uyanıkken yatakta acaba şimdi test yapsam mı ki diye düşünürken uyuyakalmisim. Yine rüyamda yatağımdan kalkıyorum bu sefer eşim yanımda işten gelmiş şimdi poşetin içinde gebelik testleri açsam uyanır yavaşça alayım bari merak ettim rüya da görünce diyorum kendi kendime kalkıp testi alıyorum tuvalete gidiyorum ve yine test pozitif çıkıyor sevinçten ağlıyorum o sıra yine uyandım ve eşim gerçekten yanımda. Bian gerçek sandım herseyi. Şuan regl olmama 6 gün var. Ve hamilelik belirtisi yaşıyorum. 6. Gün inşallah yapacağım testi çok merak ediyorum. Eğer rüya gerçek çıkarsa muhakkak yazarım.