• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruzgar=Annem+Babam

Pardon'da Senin Diger Actigin Konuda Sen 19.Yasinda Degilmiydin ?
Bide Bu Rüzgara Güvenmiyordun Zannedersem .. Güven Problemi Cekiyordun ,
Bu Cocukta Bana Güvenmiyorsun Filan Diyip Sana Trip Yapiyordu ..
1.Haftada Ne Cabuk Degismis Fikirlerin :19:
Genclikten Olsa Gerek Diyecegim Ama Bende Seninle Ayni Yaslarda Sayilirim
Ve Ben Birkere Birisinde Güven Sorunu Yasadigim Zaman Bidaha Kolay Kolay Güvenemem O Kisiye ,
Bu Asik Oldugum Sevdigim Bir Erkek Olsa Dahi ..

Ailenle Henüz Rayina Oturmamis Olan Bir Iliskindeki Erkek Arkadasini Tanistirmanda Hic Dogru Degil
Bence , Verdikleri Tepkiler Cok Normal .. Pat Diye Erkek Arkadasin Cikiyor Karsilarina ..
Bu Isler Öyle Alabora Gibi Pat Pat Yapilmaz , Önce Ailene Citlatcaktin Birisi Var Diye
Sonra Bi Aksam Yemegi Organize Edecektin ..

Ve 2-3 Haftalik Ciktigin Biri Icinde Ailenin Sözlerini Cigneme Derim Ben ..
Daha Önceden Taniyorsun Spor Hocanmis Rüzgar Denilen Kisi Ama Sevgili Olarak
Hic Tanimiyorsun .. Insanlarin Senin Hayatina Girme Bicimiyle Karakterleri Degisiyor
Bunu Unutma .. Ayrica Diger Konuna Yazdigim Yorumuda Hala Savunuyorum ..

Cok Karisik Anlatiyorsun Bazen Olup Biteni .. Daha Ayrintili Anlatman Dilegi Ile ..

demek 20 yaşındasın bende yazıyı okuyunca 15 16 falan sanmıştım
babanda amma soğukkanlıymış
dikkat et bu rüzgar seni çarpmasın

konunu okurken gözümde şöyle bir senaryo canlandı .
kız 2o yaşında zengin bir ailenin kızıdır .
Rüzgar da altında bmwsiyle ve baba parasıyla o bar senin bu puc senin gezmektedir .
İkisi de okumuyordur ve birbirlerine aşık (!) olmuşlardır ...

Ruzgar dun sordu bana senin peder benden pek hoslanmadi galiba dedi ne dicemi bilemedim... babamin gozune girmen lazim dedim ne yapiyim dedi ilk once giyiminden basliyacaksin sonra bi is bulacaksin birazda konusmani duzelteceksin dedim hee o zaman kabul edermi sence dedi bilmem artik dedim o babama kalmis anlamoyorum ama ben Ruzgari bu haliyle seviyorum... onun annesi bana demisti daha onceki Ruzgarin yaninda gordugum k izlara benzemiyorsun demisti senin hakkinda konusurken gozleri guluyor dedi Ruzgari mutlu ediyorsun dedi Ruzgarda beni mutlu edyor demistim ama onun ailesinisn bana soledigini benim ailem ona soleyemiyor... Annem bisey demedi sadece kimi seviyorsan onun pesinden git dedi offf yaaa cok kotu yhaa :((

hmm senin babana PEDER mi dedi yani:52:

bende artık dayanamadım ya, :))) 20'li yaşlarda ben hiççç böyle değildim.
ama neymiş bu rüzgar :))
çok güldürüyorsun beni, süperde yazıyorsun , o kadar mı yalnız o kadar mı boş ki hayatın böyle yazıp uğraşıp dalga geçip duruyorsun, yazık valla, sen bence şu pembe dizi beyaz roman serileirni falan takip et orada bulursun cevapları.
bence sen evlen rüzgarla,

Bazı zamanlar annemizi babamızı dinlemiyoruz..
Ve sonuç olarak onların dediği çıkıyor.
Dikkatlı ol bence herşeyi çok hızlı yaşıyorsun..
2 3 hafta da insan ailesiyle mi tanıştırır? Daha sen bile doğru düzgün tanımıyorsun onu.
Bide 20 yaşındasın okadar küçükte değilsin aslında bilemedim :19:
Yine de kendi bileceğin iş tabii biz burda sadece fikrimizi söylüyoruz..

konu doğru yada değil bilemeyeceğim. ama başlığa sinir oldum önce "anne ve babanın toplamı rüzgar" ediyor. bu denklem zaten olmamış. konuya gelecek olursak 2-3 haftadır tanıdığın insanı ailenle tanıştırabilme cesaretini ayakta alkışlıyorum. birde anne babanın tavrı hakikaten komik. istediği kadar geniş olsa insan kızının 2-3 haftalık sevgilisiyle tanışıpta "aşkının peşinden git" diyecek bir anne tanımıyorum ben.
son olarak sevgililerinizi yaşantınızın tüm sebebiymiş gibi görmeyin lütfen. dünyayı onlar döndürmüyor.:68:

konu doğru yada değil bilemeyeceğim. ama başlığa sinir oldum önce "anne ve babanın toplamı rüzgar" ediyor. bu denklem zaten olmamış. konuya gelecek olursak 2-3 haftadır tanıdığın insanı ailenle tanıştırabilme cesaretini ayakta alkışlıyorum. birde anne babanın tavrı hakikaten komik. istediği kadar geniş olsa insan kızının 2-3 haftalık sevgilisiyle tanışıpta "aşkının peşinden git" diyecek bir anne tanımıyorum ben.
son olarak sevgililerinizi yaşantınızın tüm sebebiymiş gibi görmeyin lütfen. dünyayı onlar döndürmüyor.:68:

iyide onlar bana soylemislerdi hayatinda ozel birisiolursa bilmek isteriz diye bende tanistrdim

konunu okurken gözümde şöyle bir senaryo canlandı .
kız 2o yaşında zengin bir ailenin kızıdır .
Rüzgar da altında bmwsiyle ve baba parasıyla o bar senin bu puc senin gezmektedir .
İkisi de okumuyordur ve birbirlerine aşık (!) olmuşlardır ...

evet oyle nerden bildin
Ruzgarin BMW oldugunu?

Yazık ediyorsunuz kendinize. Babanızın güveninini kazanmak için değişmesin o sevgiliniz. Değişmeye ihtiyacı olduğu için
Aslında bence siz birbirinizi bulmuşsunuz. Sizin de gerçekten değişmeye ihtiyacınız var. Toparlayın kendinizi. Saygı nedir onu öğrenin.
Aslında suç sizin de değil ama. Keşke aileniz sizinle ilgilenseydi yeterince

evet ama neyapsaydim? daha sonra tanistisaydim da ayni olacakti

Bence biraz acele etmişsin.
Daha kendin doğru düzgün tanımıyosun ki.. ayrıca seneledir tanıdığımız insanlar bile bazen değişebiliyor ne yazık ki. Hem kendin yazmışsın bazı eksikleri değiştirmesi gereken şeyleri var diye..
En azından birlikte bunları değiştirip tanıştırsaydın ailenle..
Sonuçta sende herşeyin farkındasın aileni de tanıyosun biliyosun onları.
Şimdi biz burda neyi değiştirebiliriz ki ailen onu beğenmediyse??
Aileni dinle derim ben.. bazı zamanlar onları dinlemiyoruz ama malesef yanılan biz oluyoruz onların dediği çıkıyor.
Ama sende vazgeçicek gibi de durmuyosun o yüzden yaşayıp görüceksin heralde.
Mutluluklar dilerim size..

yahu ben anlamıyorum çok mu geride kaldım ne dir? 2-3 haftalık bir arkadaşlık nasıl hemen aileyle tanışma boyutuna gelir?
nedense yaşın bana 16-18 arasıymış gibi geldi. Eğer yanılıyorsam biraz kendine çeki düzen ver toparlan ve acele kararlar verme. İlk aşk mı bu???

sevgilinin adını sevdim (oğlumun adı) fakat tavır davranış konuşmalarını sevmedim baban haklı...
bencede ailenin sözüne itimat et !

hayir birakamam Ruzgari yaa hem deyismeye calisiyor babamin gozune girmek icin 2 gunden resmen baska bi ruzgar oldu eski si kadar cok esmiyor artik

Back
X