RÜZGARIN KALBİ FOXTV

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
İzlemeye başladım şuana kadar güzel hoşuma giden bir dizi haftaya 3. bölümü yayında olacak....

Çok donuk bir film.ben hiç beğenmedim maalesef(
biz rüzgarı oynayan çocuğu trt de yeşil denizde izliyorduk ne bileyim biraz donuk ama ben şimdilik beğendim bakalım ama sonradan senaryoyu bozmazlarsa sıkıcı olursa başka

biz rüzgarı oynayan çocuğu trt de yeşil denizde izliyorduk ne bileyim biraz donuk ama ben şimdilik beğendim bakalım ama sonradan senaryoyu bozmazlarsa sıkıcı olursa başka
Ben tutacağını hiç düşünmüyorum canım.bakalım,görcez :))

Ben tutacağını hiç düşünmüyorum canım.bakalım,görcez :))
BİLMİYORUM CANIM.
biz eşimle trt de dirilişin başlamasını bekliyoruz sevda kuşun kanadında yeşil deniz bunlar favorilerimiz tutacak senaryo kolay olmuyor şimdiler de kore dizileri izliyorum

BİLMİYORUM CANIM.
biz eşimle trt de dirilişin başlamasını bekliyoruz sevda kuşun kanadında yeşil deniz bunlar favorilerimiz tutacak senaryo kolay olmuyor şimdiler de kore dizileri izliyorum
Hiç izlemedim o dizileri.gerci gectigimiz kış dizi izlemedim desem yalan olmaz.kore dizileri nerde yayınlaniyor peki?internetten mi izliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…