S A M S U N 'da estetik olan vaRsa Lütfen Yazarmısınızz......!!!!!!!

Çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu Samsun başlığını hiç görmemişim.Yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.Ayrıca Samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok Samsunda Plastik cerrah ve KBB üzerine...

19 mayıs üniversitesi hastanesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümdeki asistan doktor ilhami oğuzhan aydoğdu hakkında bir bilginiz varmı acaba burnumu yaptırmayı düşünüyorum hala araştırmaktayımda

Samsun da estetik amaçlı dr araştıran arkadaşlara yardımcı olabilirim.Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana arkadaşlar.Ama bazı şeyler burada anlatılmayabiliyor.Özellikle dr kötülemesi asla yapmam sadece fikir ve bilgi paylaşımı yapabilirim.Gerekirse müsait bir zamanımda birebir de anlatabilirim.Sadece çok iyi araştırın ve sadece adını çok duyduğunuz için bir hekime hemen gitmek yerine mutlaka ameliyat olmuş ve memnuniyet sağlamış hastalar ile irtibata geçin.Ne yazık ki ben böyle bir araştırma yapmadan birkaç kez adını duyduğum için gittim oldum sonuçtan memnun değilim.Umarım son bir operasyon daha geçirip istediğim sonuca ulaşabilirim.Ve sanırım istediğim doktoru buldum çok şükür Samsun da.

mrb bende samsunda yaptırmayı düşünüyorum burnumu acaba kime yaptırdınız sizden fikir alabilirmiyim

Ben de en son fakültede İsmail Küçüker'e karar vermiştim. Çok tatlı biri. Tekin bey de iyi görünüyor. Karar veremiyorum. Şu Samsun'daki bütün doktorları tanıyan arkadaşlar keşke bildiklerini direkt yazsalar da biz de böyle kararsız kalmasak. :14:

Ben de en son fakültede İsmail Küçüker'e karar vermiştim. Çok tatlı biri. Tekin bey de iyi görünüyor. Karar veremiyorum. Şu Samsun'daki bütün doktorları tanıyan arkadaşlar keşke bildiklerini direkt yazsalar da biz de böyle kararsız kalmasak. :14:

Ben halit urgan a ameliyat olacgm.hakkinda olumsux bisey duymadim.ozel bi hastanede .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar halit urgana burun estetigi olmak istiyorum sizce nasil resim paylasir misiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Samsun da estetik amaçlı dr araştıran arkadaşlara yardımcı olabilirim.Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana arkadaşlar.Ama bazı şeyler burada anlatılmayabiliyor.Özellikle dr kötülemesi asla yapmam sadece fikir ve bilgi paylaşımı yapabilirim.Gerekirse müsait bir zamanımda birebir de anlatabilirim.Sadece çok iyi araştırın ve sadece adını çok duyduğunuz için bir hekime hemen gitmek yerine mutlaka ameliyat olmuş ve memnuniyet sağlamış hastalar ile irtibata geçin.Ne yazık ki ben böyle bir araştırma yapmadan birkaç kez adını duyduğum için gittim oldum sonuçtan memnun değilim.Umarım son bir operasyon daha geçirip istediğim sonuca ulaşabilirim.Ve sanırım istediğim doktoru buldum çok şükür Samsun da.
Halit urganla gorusmeyi dusunuyorum herkes cok memnun ?
H

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim daha 12.gunum canım :) daha çok yenirim . Bu arada bana erkek arkadasım ve ailem dahil herkes yaptırma dedi şimdi de iyiki yaptırmıştınız diyorlar :D o yüzden eğer sen kesin karardıysan hemen ol derim ve özellikle Çağlayan beye bence kesinlikle güvenebilirmiyim ama iyice isteklerini söyle ona ameliyattan önce
Q

CANIM BENDE FOTOLARINI İSTESEMMM :D

Ben oldum bugün Halit urgana burun ve meme burundan Hıc korkma hiç Ağrı yok gırıyosun anestezi yapıyolar pat ıyuyosun bu bakmışsınız bıtmıs ne Ağrı ve sızlama ne nefes almada problem hıcbısey yok en basit operasyon tamponda koymadı oldu da bıttı maşallah ama gögüs fena ağrıyor :(

Çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu Samsun başlığını hiç görmemişim.Yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.Ayrıca Samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok Samsunda Plastik cerrah ve KBB üzerine...

Halit Urgan veya Caglayan Yagmurda buna dahil mi??

arkadaşlar arkadasım hayati akbaş a meme operasyonu oldu çok güzel ve dogal görünüyor ben hayati beyi tavsiye ederim ben bile dusunuyrum cunku:)

Murat acara ameliyat olanınız var mı kızlar?

Merhaba samsunda drlar hakkında bilgim var demissiniz...ben ameliyat icin eğitim araştırmadan Dr oguzhan aydogdu ya gittim.yaptığı ameliyat resimlerini gördüm çok doğaldı ama yinede çok kararsızım sizin bilginiz varsa yardimci olur musunuz?tesekkurler

Merhaba samsunda Drlar hakkında bilgim var demissiniz ben eğitim araştırmada oguzhan aydogdu ya gittim yaptığı ameliyatlara baktım doğaldı ama ben çok kararsız kaldım sizin bir bilginiz var mı varsa paylaşabilir misiniz ?ameliyat günü bile belli ama ben çok kararsız ve kötüyüm yardimci olabilirseniz sevinirim.

Back
X