S A M S U N 'da estetik olan vaRsa Lütfen Yazarmısınızz......!!!!!!!

İkinci ameliyatım olacak bu yüzden korkuyorum halit urgan ve Çağlayan yağmur arasında kaldım

Merhaba
Halit Urgan veya Caglayan Yagmurda buna dahil mi??
Halit urgan oneririm bende meme buyutme oldum cok memnunum
Drlar hakkında bilgim var demissiniz ben eğitim araştırmada oguzhan aydogdu ya gittim yaptığı ameliyatlara baktım doğaldı ama ben çok kararsız kaldım sizin bir bilginiz var mı varsa paylaşabilir misiniz ?ameliyat günü bile belli ama ben çok kararsız ve kötüyüm yardimci olabilirseniz sevinirim.
Ben halit urgana oldum diger doktor hakkinda bir bilgim yok hatta

Merhaba samsu kildim ilk onla gorusmeye gittim o kadar guzel anlayisli artisiyla eksisiyle anlattiki ki bence eksisi yok suan uc ay oldu ameliyatim cok dogal nda drlar hakkında bilgim var demissiniz...ben ameliyat icin eğitim araştırmadan Dr oguzhan aydogdu ya gittim.yaptığı ameliyat resimlerini gördüm çok doğaldı ama yinede çok kararsızım sizin bilginiz varsa yardimci olur musunuz?tesekkurler
Ben cok arastirdim halit urganda karr kildim

Cok memnunum normal bir meme gibi oldu bu ay dorduncu ayim dolacak inanin bakmalara doyamiorum doktorum cok cana yakin samimi icten isini oyle yapiorki bir tedirginlik kalmior ve yaklasimi bilgilrndirmesi ben onunla konustuktan sonra karar verdim baska doktorla gorusmemeye yoksa karsilastirma yapacaktim fakat aklima cok yatti onda oldum ve iyikide olmusum diorumpl

kızlar halit bey ve çağlayan bey in fiyatlarını yaza mısınız bende araştırıyorum . tecrübe ve fiyat kriterlerimle . yardımcı olursanız memnun kalırım ben kol liposuction istiyorum.

Merhaba samsunda Drlar hakkında bilgim var demissiniz ben eğitim araştırmada oguzhan aydogdu ya gittim yaptığı ameliyatlara baktım doğaldı ama ben çok kararsız kaldım sizin bir bilginiz var mı varsa paylaşabilir misiniz ?ameliyat günü bile belli ama ben çok kararsız ve kötüyüm yardimci olabilirseniz sevinirim.
ne kaar verdi sana cnm

samsunda burun estetikci cok guzel doktorlarimiz var lutfen on yargili olmayin...2 hafta omce samsun devlet hastanesunde estetik oldum kbbci basat fethallaha ve burnumu gordukce dua ediyorum ona dogal ve kibar bir burnum var artik :) caglayan yagmurda iyidir guzel yapar ama cok pahalli gerci devlette de 2 binden asaga degil

kızlar halit bey ve çağlayan bey in fiyatlarını yaza mısınız bende araştırıyorum . tecrübe ve fiyat kriterlerimle . yardımcı olursanız memnun kalırım ben kol liposuction istiyorum.
caglayam bey pahali diye biliyorum tabi senin icin sorun olmazsa tabiki caglayan beye git derim

Hayati akbaş'a burun estetiği yaptırdım 2014 te gayet iyi başarılı bir doktor. İlgili öncesi ve sonrasında.hiç ağrı sızı yaşamadım. Sadece tampon alınırken bayılmışım onu da hemşireler çıkarıyor zaten..acı duymuyorsunuz hiç ama sanırım gerginlikten benim tansiyonum düştü.ameliyat sonrası soğuk pres yaptığımdan morluk nerdeyse hiç yoktu,şişlik te çok az.2014 te 5000 tl vermiştim.

samsunda burun estetikci cok guzel doktorlarimiz var lutfen on yargili olmayin...2 hafta omce samsun devlet hastanesunde estetik oldum kbbci basat fethallaha ve burnumu gordukce dua ediyorum ona dogal ve kibar bir burnum var artik :) caglayan yagmurda iyidir guzel yapar ama cok pahalli gerci devlette de 2 binden asaga degil
KBB Uzmanları estetik burun ameliyatın yapabiliyolar mı bence plastk cerrahla birlikte olsa çokdaha iyi olur. buarada bende düşünüyorum ama bende et ve septum da var . devlet hastanelerinde tampon olarak silikon mu kullanıyor size nasıl yapıldı birde gazinin yatış servisi nasıl odalar filan içinde wc si filan var mı . wc si dışarda olan çok zor oluyor . sizi ne kadar hastanede tuttular. tamponlar alınana kadar ben çıkamam çünkü 2 saat uzaktan gidicem . özelde olmaya korkuyorum olmayanı oldurmak için şekilden şekile giriyorlar. ayrıca aynı etki olacaksa neden para verelim yok yere özele zaten sinir oluyorum kurdukları kapitalist sömürüye

Hayati akbaş'a burun estetiği yaptırdım 2014 te gayet iyi başarılı bir doktor. İlgili öncesi ve sonrasında.hiç ağrı sızı yaşamadım. Sadece tampon alınırken bayılmışım onu da hemşireler çıkarıyor zaten..acı duymuyorsunuz hiç ama sanırım gerginlikten benim tansiyonum düştü.ameliyat sonrası soğuk pres yaptığımdan morluk nerdeyse hiç yoktu,şişlik te çok az.2014 te 5000 tl vermiştim.
hayati akbaş benden bi kol yağı almadan 6 bin istedi doktorluğunu bilmem ama fazla ticaret kafasında

KBB Uzmanları estetik burun ameliyatın yapabiliyolar mı bence plastk cerrahla birlikte olsa çokdaha iyi olur. buarada bende düşünüyorum ama bende et ve septum da var . devlet hastanelerinde tampon olarak silikon mu kullanıyor size nasıl yapıldı birde gazinin yatış servisi nasıl odalar filan içinde wc si filan var mı . wc si dışarda olan çok zor oluyor . sizi ne kadar hastanede tuttular. tamponlar alınana kadar ben çıkamam çünkü 2 saat uzaktan gidicem . özelde olmaya korkuyorum olmayanı oldurmak için şekilden şekile giriyorlar. ayrıca aynı etki olacaksa neden para verelim yok yere özele zaten sinir oluyorum kurdukları kapitalist sömürüye
yapabiliyorlar bence cok bilindik harika burun yapan kbb ciler var..benim doktorumda siradan bi kbb ci ..ama saglik sorunu da oldugundan ben kbb tercih ettim plastik cerrah daha guzel burun yapar dusuncesi bende de vardi ama nasip boylemis burnumu cok begeniyorum hic oisman degilim kbb ciye olduguma nefes deviasyon sekil hepsi duzeltildi daha neolsun....gazi devletin odalari gayet guzel iceride wc var evet gayet de temiz...benim jaldigim o da da sansima kimse yoktu o gece normalde 2 yatak var ve o gece ozel hastane gibi gelmisti bana orasi...tampon silikon degil ama hic onemi yok cikartirken asla aci olmuyor hatta benimkini doktoru deil hemsire cikarmisti hafif gidiklandim sadece:) gozlerini simsiki kapat ve doktoruna birak o an kendini saniyeler aliyor...benn dikis de biraz zorlandim ama o da saniyler surdu .... uzaktan gelennler tampona kadar kalabiliyor hemsire oyle denisti bana...ben ertesi gun ciktim 2 gun sora tampona gittim...he birde estetik istiyorsan ucretli 1800 istemisti benden bir diger kbb ci

Çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu Samsun başlığını hiç görmemişim.Yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.Ayrıca Samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok Samsunda Plastik cerrah ve KBB üzerine...
Burun için kimi öneriyorsunuz ?

Ekim 2018 yılında çok popüler olan Hayati Akbas ' a gittim. Sadece burun ve dolgu derken bana yüz germe de yaptı. (44 yasındayım) inandım çünkü. Ameliyat sonrası gerekli bakımlar yapılmadığını gözlerimi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığımda (3 doktora gittim) öğrendim.50 gündür yaşamadığım kalmadı, doktora söyledik, geçer dedi. Gözde kornea delinmiş ameliyata bağlı gözlerde su toplama var tedavi görüyorum, iki goz arasinda simetri bozuklugu var, işime gidemiyorum, gözlerim kapalı yatıyorum her gece, her saat başı ilaçlarım ve damlalarım var, doktorlar çok zor bir süreç inşallah iyileşecek diyor, onlar da bilmiyor sonucu, Allah biliyor. Orası hastaneden çok bavul ticareti yapılır gibi estetik yapılan bir yer olmuş, yap bitsin gitsin, o kadar çok sorunla geri gelen var ki ama ben bunları ameliyattan sonra öğrendim. Öncesinde ne şikayet ne de olumsuz yorum görmedim. Benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın belki para hırsından insanların hayatlarıyla oynanması gerektiğini anlatabilirim diye yazıyorum. Elbette yaşadıklarımın telafisi yok, dua etmekten başka elimizden de bir şey gelmiyor. Gidipte bir daha gelmeyen yoktu, 10 gun kaldim orada.

Merhaba bana özelden yazabilir misiniz? Çünkü Çağlayan Beyi düşünüyordum ameliyat için.
bende çağlayan beyi düşünüyorum.neden olumsuz yorum oldu acaba?benim özdelde olduğum bir doktor var kesinlikle ona gitmeyin.burnumu mahvetti.

Back
X