- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Zaten boşanma durumunda evden bir hak talep edemez ki konu sahibi.Benim bu olaydan anladığım, ileride bir hak talep etmeyin diye danışıklı iş yapılması yani boşanma vs. Olursa diye.Miras olsa ölünce nasılsa kalacak ama şimdiden gelin veya damat da varsa diye temkinli davranıyorlar.Pek güvenmeyin bence
Yok işte ama üzerimize alalım dediğinde ortak olacak hak iddia edecek diye eşi ters tepki veriyor.Demek ki ömür boyu satış yapmayıp ne veriliyorsa mirastan onunla kalacak.Onlarda da uyanıklık var.Ölünce kalsa da hak iddia edemez zaten.Zaten boşanma durumunda evden bir hak talep edemez ki konu sahibi.
Sonuçta aileden miras o ev. Gelin haninin herhangi bir hakkı yok.
Bununla bir 3 olacak gitmem ve artık ailemde bir kez geldiğin zaman göndermeyiz ona göre düşün diyorlar ki haklılarda.
Saygıyı çok önce yitirdik zaten
İlk kez geçiyor tapu konusu 2 daire biri senin zaten al dediğim bu.
Onlar kadar uyanık aile yoktur zaten dediğiniz gibi asıl ince hesaplarda olan kişiler onlar ama suç bastırılıyorYok işte ama üzerimize alalım dediğinde ortak olacak hak iddia edecek diye eşi ters tepki veriyor.Demek ki ömür boyu satış yapmayıp ne veriliyorsa mirastan onunla kalacak.Onlarda da uyanıklık var.Ölünce kalsa da hak iddia edemez zaten.
Ayrıca üzerimize yapmıyor diyor kp üzerineymiş.Şuan bir miras olarak üZerine geçmemiş ki konu sahibinin eşinin.
Siz de geleceğinizi düşünmek zorundasınız bu durumda.Ev varken eşiniz başka bir ev veya üzerine şahsi birşey almaz.Çoğu ailede görüyorum evlenmeden özellikle oğullarına ev alıp sonra evlendiriyorlar.Onlar kadar uyanık aile yoktur zaten dediğiniz gibi asıl ince hesaplarda olan kişiler onlar ama suç bastırılıyor
Sen de cocuk oyuncagina cevirme o zaman olayiBununla bir 3 olacak gitmem ve artık ailemde bir kez geldiğin zaman göndermeyiz ona göre düşün diyorlar ki haklılarda.
Saygıyı çok önce yitirdik zaten
Baskası bunu ne kadar çeker acaba.Ben tapu olayina yorum yapmak istemiyorum fakat Allah korkusu oldugu icin aldatmiyorsa dillendirmesi neden?
Firsat bulsa korku falan dinlemeyecek demek ki.
Konu korku degil yani.
Cocuğum için katlandım bu zamana kadarSevgi yok, saygi yok, huzur yok, para yok
Ayrilirsaniz; para var, aileden destek var, cocuk kreş yasinda kres var, mesleginiz var
Bana neden katlandiginizi aciklayin lutfen
Neden kovuldugunuz yerde duruyorsunuz nasil durabiliyorsunuz
Katlanarak cocugunuza iyilik yaptiginizi dusunuyorsaniz ben bi sey demiyorumCocuğum için katlandım bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?